DryTeam – Atatürk Bulvarı – Eskişehir – Özateş Grup

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

DryTeam - Atatürk Bulvarı - Eskişehir - Özateş Grup

DryTeam, Eskişehir şehrinde bulunan bir kuruluştur. Özateş Grup bünyesinde faaliyet gösteren bu işletme, profesyonel kuru temizleme hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

DryTeam, 2005 yılında kurulmuş olup, kısa sürede Eskişehir'de kuru temizleme sektöründe öncü bir konuma gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla, kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

DryTeam, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli kuru temizleme hizmetleri sunmaktadır. Fiyatlar, temizlik türüne ve kıyafetin özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel kuru temizleme hizmetleri
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
  • Kaliteli ve özenli işçilik
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
DryTeam'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, hızlı teslimatı ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Kıyafetlerinizin güvenle teslim edileceği bir adres arıyorsanız, DryTeam sizin için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı DryTeam – Atatürk Bulvarı – Eskişehir – Özateş Grup Yorumlar - 1

user311358

Eskişehir DryTeam - Atatürk Bulvarı - Eskişehir - Özateş Grup Çamaşırhane oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Personelleri de oldukça ilgili ve profesyonel. Çamaşırlarımı her zaman güvenle teslim edebiliyorum. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

3 Ekim 2024
İsmail yağız Kocabaş

İsmail yağız Kocabaş

Şişme mont verdim vermez olaydım kollarında ve bikaç yerinde elyafları erimiş sökülen dikişler var yazık kalan lekeler ayrı daha ne diyeyim..............

2022:11:24 13:22:02
zeynep ceren erdinç

zeynep ceren erdinç

1 adet ceket verdim ve şu an hem ceketim rezil oldu hem de sinirlerim altüst oldu. ceketi ilk almaya gittiğimde ceketin yakası, ceketin kendi yaka kat yerinden değil ütücünün kendince uygun bulduğu yerden ütülenmişti. Ütü o kadar kötüydü ki ceketin kendi kat yerindeki ütü izleri halen durmaktaydı. gösterdiğimde tekrar ütüleyelim dediler. Düzeltilmiş haliyle ceketimi almaya gittiğimde ütü yine düzgün yapılmamıştı ve ceketin kendi yaka kat yerindeki ütü izleri diğer üç ütü izi ile birlikte yakada öylece duruyordu. Böylece ceketin yakası defalarca ütülenmekten kumaşın yüzeyine çıkmış dikiş izleri ve yanlış ütüleme sonucu ortaya çıkan izlerle birlikte 10 şeritli otoban halinde karşımdaydı. Sanırım ütülerinin altı pis veya koyu renk kumaştan taşınan renkler bilemiyorum, fakat şu an krem rengi ceketin yakası ceketin kendisinden daha koyu duruyor. ayrıca esnaflıktır hatanı gördüğünde müşteriden özür dilersin hatta para da almazsın. Kendilerinden mahfettikleri ceketin parasını istesem yeri iken üstüne pişkin pişkin paralarını da aldılar. Kimseye önermiyorum. Ceketimi nasıl düzeltebilirim bilemiyorum

2019:05:20 10:34:25
Menekşe Arıcı

Menekşe Arıcı

Kışlık mont verdik yıkamadan verdiğimiz gibi geri aldık kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir firma paranızda eşyanın ziyan olmasın!!!

2022:03:03 17:57:20
MURAT ASLAN

MURAT ASLAN

Yıllardır kullandığım kuru temizleme mağazası, toplu kuru temizleme işlemlerinde indirim yada kampanya yaparsa seviniriz :)

2022:12:04 13:26:43
Arda Yazıcı

Arda Yazıcı

Teşekkür ederim fena değildi

2020:03:25 11:03:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı