Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK

Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK, Eskişehir şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine çeşitli hukuki konularda destek sağlayarak adaletin sağlanmasına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK, 2010 yılında Gizem Gezginci tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok müvekkiline başarılı hukuki destek sağlamış ve güvenilir bir avukatlık bürosu olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Avukatlık hizmetlerinde fiyatlar genellikle davaların karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir. Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK, adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Müşterilerine hizmet öncesinde detaylı bir fiyatlandırma sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Dava takibi ve avukatlık
  • Anlaşmazlık çözümü
  • Hızlı ve etkili hukuki destek
Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunarak adaletin sağlanmasına yardımcı olmaktadır. Hukuki konularda uzman avukatlarımız ile müvekkillerimizin haklarını korumak için çalışıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK Yorumlar - 1

user311348

Eskişehir Avukat Gizem GEZGİNCİ HUKUK & DANIŞMANLIK Avukatı oldukça profesyonel ve işini titizlikle yapan bir avukat. Kendisiyle çalıştığım süre boyunca her zaman güven verdi ve sorunlarımı çözmek için elinden geleni yaptı. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Berfin Topcinae

Berfin Topcinae

Herkesin emin bakıp ilgilenmediği davaya yeğenimin davasına emin adimlarla giderek kesinligi belli olan dava için çok uğraşıyor mahkememiz daha görülmedi ama sayesinde içimize su serpildi teşekkür ederiz bu zamanlarimiz da bize hukuki olarak da normal olarak da destek olduğu için en önemlisi paradan önce yeğenimin durumunu düşündüğü için Rabbim yolunuzu açık etsin genç ama hırslı ve anlayışlı bı avukat

2024:01:18 16:07:31
Ali Hulki Gündüzöz

Ali Hulki Gündüzöz

Av.Gizem hanım, mesleğinin gerektirdiği bilgi birikimine sahip, tuttuğunu koparan genç bir avukat. Ayrıca müvekkillerine karşı son derece alakalı ve güleryüzlü bir insan. Başarılarının devamını dilerim.

2023:12:03 16:10:53
Ferahi Zingal

Ferahi Zingal

Avukat Gizem hanima sadece mesaj yoluyla bir konu hakkinda danismistim sagolsun hemen cevap verip beni bilgilendirdi icimi rahatlatti gizem hanim size hayatinizda saglik mutluluk ve iş hayatinizda basarilar diliyorum.

2023:12:17 20:06:53
İsmail Çelik

İsmail Çelik

Allah kalbinize göre versin, gönlünüzün güzelliğini ömrünüzede katsın iyi insanlar hep başarılı olsun ki kötüler ve kötülükler bitsin.Sayın Avukat hanım inşallah başarılarının devamı gelir

2023:10:26 07:02:43
Gülnaz Güneş

Gülnaz Güneş

Oğlumun davasında gösterdiğiniz ilgi ve başarıdan dolayı teşekkür ederiz. Bu zor süreçte bu kadar kısa sürede bizi kavuşturdunuz! Allah sizden razı olsun 🤲 Gönül rahatlığıyla her türlü davada şiddetle tavsiye ediyorum av,Gizem Gezginci hanımı!!!

2023:06:21 04:29:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı