Eskişehir İl Halk Kütüphanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir İl Halk Kütüphanesi

Eskişehir İl Halk Kütüphanesi, Eskişehir şehrinde bulunan geniş kapsamlı bir kütüphanedir. 1950 yılında kurulan kütüphane, yıllar içinde sürekli olarak genişleyerek günümüzde binlerce kitap, dergi, gazete ve diğer materyalleri bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir İl Halk Kütüphanesi, şehirdeki okuyuculara hizmet vermek amacıyla 1950 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kütüphane sürekli olarak koleksiyonunu genişletmiş ve modernize etmiştir.

Fiyat Politikası

Eskişehir İl Halk Kütüphanesi'ne üye olmak ve kitap ödünç almak ücretsizdir. Kütüphanede bulunan materyallerin kullanımı da ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Çocuklar ve yetişkinler için ayrı bölümler
  • Çalışma masaları ve internet erişimi
  • Etkinlik ve seminerler
Eskişehir İl Halk Kütüphanesi, zengin koleksiyonu, modern hizmetleri ve ücretsiz kullanım imkanıyla şehirdeki okuyucuların vazgeçilmez bir adresidir. Her yaştan okuyucuya hitap eden kütüphane, bilgiye erişimi kolaylaştırarak kültürel gelişime katkıda bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir İl Halk Kütüphanesi Yorumlar - 1

user311340

Eskişehir İl Halk Kütüphanesi oldukça geniş bir koleksiyona sahip ve her türlü okuyucuya hitap eden bir yapıya sahip. Çalışanların ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazen kitap bulma konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak temiz ve düzenli bir kütüphane.

3 Ekim 2024
Meral Ateş

Meral Ateş

Bence çalışanlar ya da müdürler artık kim olduklarını bilmediğim kişiler kütüphanenin ne olduğunu kendilerine hatırlatmalılar. 4. Kattaki çalışma alanına gelip termosları kaldırın,o çantalar niye orda,burda çanta var o kişi nerde diye tüm kat dolu ve herkes ders çalışırken bağıra bağıra konuşup çalışan insanların derslerini bölüp,rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok!!! Biz kütüphaneye sessiz bir ortamda çalışmak için geliyoruz bunu unutuyorlar! Bağıra bağıra konuşan o kişiyi sessiz olun diye uyaran öğrenciye de uyarmam lazım ne yapabilirim diye cevap veriyor birde. Başkalarını uyarırken (gereksiz ve saçma şekilde)bizleri rahatsız etmesi ve tüm dikkatimizi dağıtması adamın umrunda bile değil kendi yaptığına bakmadan çalışan öğrencileri rahatsız ediyor. Yazık yani! Ayrıca sabahın 8.30unda gelip akşam 9-10a kadar ders çalıştığımız yerde termosta kahve içmenin hatta içmeseniz bile masanızın üstünde durmasının yasak olması kadar saçma bir şey yok bence. O yasağı koyanlar günde 10-12 saat çalışırken kahve, çay içmesinler bakalım nasıl oluyor…

2024:01:17 14:04:36
Esk' li Lavinya

Esk' li Lavinya

Katlara çıkışta sorun var. 15 gün okuma süresi çok kısa cezası ise çok ağır. Minik yavrular için yapılan alan, çok minnak, onuda geç prosedürü saçma. Yok içerde 3 çocuk ve ebeveyni olacak 1 saat duracak. Anahtar vermeler, form doldurmalar vs. Ama yinede o minnak alanı sevdik aslına hizmet ediyor.

2023:10:11 15:41:19
Eylül Soylu

Eylül Soylu

İlk halk kütüphanesinden beklentim bu değildi. Bir kitap sorduğumuzda tersleniyoruz. Tuvaletler leş gibi kokuyor. Artık midemiz kalkıyor. Çoğu öndeki merdivenlerin inilip çıkılmasının yasak olması baya saçmalık. Vakit kaybettiriyor. Asansör de gelmiyor genellikle. Ondan yangın merdiveni kullanmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca çalışma alanları yeterli değil. Ben Lgs öğrencisiyim çalışmak için geliyorum ama ki yer bulmak mucizevi gibi bir şey. Ayrıca çalışanlar biraz gürültü yapıyorlar. Çalışma lanlarında konuşmaları gibi. Bu sorunlar giderilirse gayet müthiş olur.

2023:12:05 17:57:30
F. K.

F. K.

En üst katta oturup bir şeyler araştırmak için yer yok.Masalara çanta defter kitap koymuşlar dışarı çıkıp gitmişlerSaatlerce ve dakikalarca gelmeyenler var.Yönetimin bu duruma bir an önce el atması lazım.En fazla 15 dakika yerinde masada olmayan kişilerin defter kitapları kaldırılmalı.

2024:01:08 12:03:50
Elif

Elif

Nasıl kantin çay kahve falan bir şey olmaz anlamıyorum, dışarıda en az 14 lira çay ya. Öğrenciler lehine öğrenci şehrinde bir şey yapılmaması da ironik. Prizler her masada yok, bağlandığınız internet şanslıysanız 1 saat götürür sonra 2 saat tekrar bağlanmaya çalışarak sinir krizi geçirebilirsiniz

2023:12:03 08:12:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–22:00
  • Salı 08:30–22:00
  • Çarşamba 08:30–22:00
  • Perşembe 08:30–22:00
  • Cuma 08:30–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı