Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu Elif Kocabaş /Kocabaş Hukuk

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu Elif Kocabaş /Kocabaş Hukuk

Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu Elif Kocabaş /Kocabaş Hukuk, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir hukuk bürosudur. İşletme, avukatlık ve arabuluculuk hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu Elif Kocabaş /Kocabaş Hukuk, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine profesyonel hukuki destek sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmetlerin detayları ve fiyatlandırma konusunda müşterilere şeffaf bir şekilde bilgi verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukatlarla çalışma imkanı
  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Arabuluculuk hizmetleriyle uzlaşma ve çözüm odaklı yaklaşım
Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu Elif Kocabaş /Kocabaş Hukuk, hukuki konularda profesyonel destek arayan herkes için ideal bir tercihtir. Deneyimli kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat & Uzman Arabulucu Elif Kocabaş /Kocabaş Hukuk Yorumlar - 1

user311328

Elif Kocabaş'a danışmanlık hizmeti aldım ve çok memnun kaldım. İlgili, profesyonel ve çözüm odaklı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
İlknur Solak

İlknur Solak

Hukuksal işlemlerimizde çok yardımcı oldu. Birçok avukat gezdikten sonra kendisiyle tanıştık. İyi ki tanımışım. Tüm süreçte yanımızda oldu. 10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim. Sabrı bilgisiyle samimiyetiyle hep bir telefon kadar uzağımızda.

2023:05:09 14:42:18
Yağmur Duran

Yağmur Duran

Elif hanım her türlü sorunuza cevap alabileceğiniz, güleryüzlü, samimi, işini layıkıyla yapan güvenilir bir avukat. Kendisine teşekkür ederim.

2023:05:10 18:15:14
Ebru Aydın

Ebru Aydın

Avukat Elif hanım mesleğini çok seven bir insan. Yardımcı olmak için çok çabalıyor. Kendisinden güven duygusunu hemen alıyorsunuz, tavsiyem mutlaka gidin tanışın sonrasında zaten sizinde içinize sinecek bunu göreceksiniz.

2020:10:15 12:04:22
Gülsüm Kacar

Gülsüm Kacar

Kendisi çok ilgili bir avukat. Önce telefonla görüşmüştüm ve gitmeden önce çok yüksek bir ücret talep edeceğini düşünmüştüm ama diğer görüştüğüm hukuk büroları ile hemen hemen aynı ücret talebinde bulundu. İşi kabul etmeden önce görüşme talep etti. Önce oturup tanışmamız gerekli dedi. Sonuçta anlaştık ve vekaletimizi verdik. Bugün dosyamız sonuçlandı ve kendisine çabalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok emek verdi ve bizim istediğimiz bir sonuç elde etti. Şüphe etmeden hukuki işlerinizi teslim edeceğiniz avukatlık bürosudur.

2020:12:21 18:49:52
Aydan Önal

Aydan Önal

Biz yurt dışında yaşıyoruz araştırmamız üzere Elif hanımı bulduk ve boşanma avukatı mız olması için kendisiyle anlaştık.yurtdışında olduğumuz için iletişim kuramayız diye endişeliydim fakat Elif hanım her sürece bizi dahil ederek bu davayı yürütüyor. Dahası kendisi de bir anne olduğu için bizimle samimiyetle ilgileniyor.Kendisine teşekkür etmekle birlikte tüm gurbetteki hemşerilerime de tavsiye ediyorum.

2020:10:25 18:51:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:30–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 11:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı