Eskişehir Avukat Eda Yıldırım İlhan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Avukat Eda Yıldırım İlhan

Eda Yıldırım İlhan Avukatlık Bürosu, Eskişehir şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Büro, müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Eda Yıldırım İlhan Avukatlık Bürosu, 2005 yılında Eda Yıldırım İlhan tarafından kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hukuki hizmetler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Büro, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Alanında uzman ve deneyimli avukatlarla çalışma
  • Müvekkillerine bireysel ve özgün hizmet sunma
Eda Yıldırım İlhan Avukatlık Bürosu, müvekkillerine profesyonel ve kişisel bir hizmet sunarak, hukuki sorunlarını en etkili şekilde çözmelerine yardımcı olmaktadır. Güvenilir ve tecrübeli bir avukatlık bürosu arıyorsanız, Eda Yıldırım İlhan Avukatlık Bürosu sizin için doğru adres olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat Eda Yıldırım İlhan Yorumlar - 1

user311300

Eskişehir Avukat Eda Yıldırım İlhan Avukat hakkında çok olumlu bir deneyim yaşadım. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve çözüm odaklı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç boyunca bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

3 Ekim 2024
murat gençyılmaz

murat gençyılmaz

Maalesef bir yakınımın davasına bakıyor müvekkil olmasına rağmen HERŞEYE ayrı para istiyor davanın seyri hakkında kesinlikle bilgi paylaşmıyor davayı konuşurken söylediği ve ücretten bahsetmediği her durum için ayrı para istiyor çok pahalı olmasın diye tutmuştu arkadaşım ancak eklediği ekstra yükler ile hem sonuca varamadı hemde etrafımda duyduğum en yüksek mahkeme giderinden fazlası tuttu her soru sorulduğunda ben bilemem deyip sıyrılıyor bilgi paylaşmıyor sizi ümitlendirmem yanlış olur diyor başkada bir şey demiyor çok güler yüzlü çok sıcak ancak maalesef işi siz hatırlatırsanız yapıyor hatırlatma yapmaz ve siz takip etmezseniz oda unutup bakmıyor bile ve ne söylemeye çalışırsanız ya tersliyor yada daha önce konuşmuştuk diyor ancak maalesef ya çok yoğun yada cidden müvekkili umursamıyor biz googlede yazan yorumlara istinaden başvurmuştuk ancak umduğumuz gibi olmadı sanırım bizim şansımız. EDİT: bazen bizler bazı meslek guruplarının da insan olduklarını unutuyoruz.Evet yukarıya yazdığım herşey gerçek ancak bir fark var yazarken bilmediğimiz durumlar duzelince farkettigimiz avukat hanim o zamanlar anne adayıymış bu nedenle de küçük aksaklıklar olması kadar doğal birşey olamaz.bizler sonrasında kendisinden çok memnun kaldık gayet zeki güvenilir ve ilgili bir avukat

2023:07:08 06:43:27
Osman Ustalar

Osman Ustalar

Tecrübeli ve güvenilir birisi, hukiki süreçte bizi aydınlatıp davayı kazanmamıza çok yardımcı oldu. Eda Hanım'a ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

2023:03:16 07:25:14
Gülşen Çakır

Gülşen Çakır

Çok saygılı işini iyi yapan sevecen dinleyici her zaman avukatımız eda hanım seviyoruz kendisini ❤️

2023:06:22 14:10:00
Diyar Pamuk

Diyar Pamuk

Eda Hanımla ilk önce online görüştük, acil durumlarda gece dahi arayabileceğimizi söyledi. Ne zaman arasam ulaştım sağolsun. Sorularıma hep tatmin edici cevaplar veriyor. İş davamız bitti ancak diğer konulardaki hukuki sürecimiz devam ediyor. Güler yüzlü bir avukat.

2022:09:19 21:07:04
Aysun Güven

Aysun Güven

Eda hanım ilgili, her aradığımda ulaştım. Tatmin edici cevaplar verdi. Teşekkür ederim.

2023:06:22 13:54:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:00
  • Salı 06:00–23:00
  • Çarşamba 06:00–23:00
  • Perşembe 06:00–23:00
  • Cuma 06:00–23:00
  • Cumartesi 06:00–23:00
  • Pazar 06:00–23:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı