Gül Kuyumculuk

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir Gül Kuyumculuk

Gül Kuyumculuk, Eskişehir şehrinde müşterilerine kaliteli ve özel tasarım takılar sunan bir kuyumcudur. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Tarihçe

Gül Kuyumculuk, kurulduğu günden bu yana geleneksel el işçiliği ile modern tasarımı bir araya getirerek müşterilerine benzersiz takılar sunmaktadır. Her bir ürün, ustaların özenle işlediği altın, gümüş ve değerli taşlarla özelleştirilmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kuyumculuk sektöründeki en rekabetçi fiyatlarla müşterilere hizmet sunulmaktadır.
  • Her bütçeye uygun takı seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Özel tasarım takılar
  • Kaliteli malzemeler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Gül Kuyumculuk, müşterilerine özel günlerinde veya günlük kullanımlarında şıklık ve zarafet sunan takılarla hizmet vermektedir. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir kuyumcudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Gül Kuyumculuk Yorumlar - 1

user311298

Eskişehir Gül Kuyumculuk Mücevher Mağazası'nda çok güzel ve kaliteli ürünler bulabilirsiniz. Personel çok ilgili ve yardımsever. Mağazanın iç dekorasyonu da oldukça şık ve göz alıcı. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Ekim 2024
Özlem Klc

Özlem Klc

Çeyrek altın almak için gittim ve yeni tarihli istedim elemanınızdan birisi aradı taradı ne tesadüf se 2020 , 2022 tarıhlı verdi ikisinide ama bana yeni tarıhli verdi gibi yapıp koydu pakete ben çıktım az ötede baktım eski tarıhli içeri girdim rica ettim dedim eski tarih vermişsiniz bana sesini yükselterek ne farkediyor dedi afedersiniz de size soracak değilim istediğim tarihli alırım size bukadar batan !! şey ne bu konuda anlamadım sesinizi yükseltmek sizin ne haddinize ! insan gibi yok dersiniz paramı alırım çıkarım size kim veriyor tersleyip bağırma hakkını ? Çeyrek aldım diyemi bu tavır bu trip? Elemanlarınıza müşteriyle iletişim nasıl kurulur eğitim almaları için yol gösterin bilerek eski tarihlileri koydu yetmedi bide azar yedim resmen elimde yok dese zaten almadan çıkardım neden var deyıp bu sekılde muamele yapıyosunuz sonra gidince nasıl buldu yeni tarihliyi pes yani güler yüz zaten yoktu hepsi doluşmuş bi kenara boğaz derdınde içeri girdim kırk nazla ilgilendi biri ondanda azar yedık üzüldüm şahsen yazık bide isminiz var sözde şehirde

2023:09:07 07:32:32
Erhan Avcı

Erhan Avcı

Tamamen ilgisiz işle alakasız elemanlar var resmen satmak istemiyor modelleri zorla gösterip bide önüne atıyor ters ters cevaplar veriyorlar istemiyorsan çalışma kardeşim orda eminimki sahibinin haberi yoktur gitmeyin çok güler yüzlü ilgili satıcılar var onlardan alın

2023:10:31 07:25:48
Betül Çelik

Betül Çelik

Kuyumcular çarşısında acil altın bozdurmam gerekiyordu. Piyasalae kapanmasına rağmen sağolsunlar üzmeden çok zarar etmeden sattım altınları. Çok düzgün ve kaliteli insanlar. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. Çarşıda artık başkasına gitmem. Umarım yatırımlık altınları ihtiyaçtan acil sattığım değil de yatırımlık alıp mutlu günlerde harcadığım günler için de gelirim. Tüm ekibe sevgiler.

2023:06:27 16:52:09
Bertan Patron

Bertan Patron

Dolandırıcılık deneyimi yaşamak için birebirler fatura felan verilmiyor.

2023:10:12 20:16:20
Hakan Aksoy

Hakan Aksoy

Eskişehirin en en eski kuyumcularından. Güvenilir hizmet veren bir işletme.

2023:08:25 09:17:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı