Eskişehir Avukat Musa Çetintaş – ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Avukat Musa Çetintaş - ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU

Eskişehir Avukat Musa Çetintaş - ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU, Eskişehir şehrinde hukuki danışmanlık hizmetleri sunan bir avukatlık bürosudur. Müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki konularda destek sağlayarak adaletin sağlanmasına yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU, uzun yıllara dayanan deneyime sahip avukat Musa Çetintaş tarafından kurulmuştur. Hukuk alanındaki bilgi birikimi ve tecrübesi ile müvekkillerine etkili çözümler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir. Hizmetlerin maliyeti, sunulan hizmetin niteliğine ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hukuki danışmanlık hizmetleri
  • Dava takibi ve avukatlık hizmetleri
  • Anlaşmazlık çözümü
  • Hızlı ve etkili çözümler
ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU, müvekkillerine profesyonel ve güvenilir hukuki destek sunarak adaletin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir danışman arıyorsanız, ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU sizin için doğru adres olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Avukat Musa Çetintaş – ÇETİNTAŞ HUKUK BÜROSU Yorumlar - 1

user311288

Eskişehir Avukat Musa Çetintaş'a danıştığım konuda çok yardımcı oldu. İlgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kendisine teşekkür ederim.

3 Ekim 2024
Muhammet Çayır

Muhammet Çayır

Eskişehir’de icra hukuku alanında hizmet aldım. Kendisine senetlerimizi teslim ettiğimizden 17 gün içerisinde tüm paramızı fazlasıyla aldı. Aylardır borçlu beni oyalıyordu. Eskişehir avukatları arasında en iyilerinden birisi kendisine çok çok teşekkür ederim

2023:11:21 13:40:13
Servet Demir

Servet Demir

Eskişehir'e sayılı en iyi avukatlardandır Avukat Musa Bey. Sabırla beni ve ailemi hep dinledi gece gündüz demeden yardımcı oldu. Eskişehir boşanma avukatı ve ceza avukatı olarak hizmet aldık kendisi 10 yıldızı hak ediyor Allah razı olsun

2023:11:21 13:51:57
Seyit Köşkür

Seyit Köşkür

İşini çok iyi takip eden çok başarılı bir avukat. Tamamen çözüm odaklı. Kendisi ve ekibi hem naif hem de çok güler yüzlü. Bir çok işimizde bize çok yardımcı oldu ve en kısa sürede bizi olumlu sonuçlara ulaştırdı. Yaptığı bu olumlu işlerde diğer avukatlara göre oldukça da makul fiyatlarla çalışıyor. Musa bey’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkese öneriyorum. Eskişehir’de en doğru adres Musa ÇETİNTAŞ 👍👏👏

2023:08:18 09:57:30
Tuana Gökavdan

Tuana Gökavdan

Eskişehir’de Ceza Hukuku alanında başarılı bir avukat, hiçbir sorunuzu yanıtsız bırakmıyor. Olumlu yorumlara binaen kendisi ile görüştüm ve iyi ki Musa Bey karşıma çıkmış. Haklarımı sonuna kadar aldığı ve beni davamda haklı olarak gösterdiği için kendisine teşekkür ederim.

2023:08:17 18:00:30
Arzu Arzu

Arzu Arzu

İşinde uzmanlaşmış, doğru yönlendirmeleri ile başarıya ulaşmanızı sağlayan avukat bey.Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir iş ahlakı var. Güvenilir, dürüst iş anlayışıyla davanızın olumlu sonuçlanmasını sağlıyor.Avukat beye bir kez daha teşekkür ediyorum.

2023:08:25 18:55:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–21:00
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 08:00–19:30
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 10:00–19:30

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı