Şahin Erden Kuyumculuk (Doktorlar Caddesi)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Şahin Erden Kuyumculuk Eskişehir Doktorlar Caddesi

Şahin Erden Kuyumculuk, Eskişehir'in Doktorlar Caddesi'nde müşterilerine yıllardır kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Kuyumculuk sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren işletme, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Şahin Erden Kuyumculuk, 1990 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla kısa sürede sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

Şahin Erden Kuyumculuk, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunan işletme, müşterilerine en iyi fiyat garantisi vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
  • Özel tasarım ve kişiye özel ürün seçenekleri
Şahin Erden Kuyumculuk, kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir kuyumcu işletmesidir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Şahin Erden Kuyumculuk (Doktorlar Caddesi) Yorumlar - 1

user311100

Eskişehir Şahin Erden Kuyumculuk (Doktorlar Caddesi) Mücevher Mağazası oldukça şık ve kaliteli ürünlere sahip bir mağaza. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mücevher mağazası.

3 Ekim 2024
Emrah Durmaz

Emrah Durmaz

Şahin Erden kuyumculuğun ürün yelpazesi ve güler yüzlü çalışanlari sayesinde ben ve bütün tanıdıklarımizin kuyumcusu oldu yeni açılan doktorlar cad şubeside pırlanta elmas ve 14 ayar ürünleride hiçbir yerde olmayan çeşitliliği ve modayı takip eden ürünleri ile zaten farkediliyor kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:11:29 13:42:47
Saffet Özger

Saffet Özger

Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim güvenilir ve dürüst Bir esnaf olarak tercih edilecek bir kuyumcu

2023:12:04 11:50:15
Umutcan Gökay

Umutcan Gökay

Gerçekten güler yüzlü ve samimi insanlar Allah bereketini arttırsın mücevherde güvenin adresi ben ikna oldum

2023:12:04 11:54:23
Pelin Karakaya

Pelin Karakaya

Cesitli ürün yelpazesi,kalitesi ve güleryüzlü calisanlariyla herkese tavsiye edebilecegim guvenilir tek adres

2023:12:04 14:39:44
Fahrettin Serbest

Fahrettin Serbest

Her iki şubesiyle de Eskişehir'in en güzel,en güler yüzlü ve müşterilerine en iyi şekilde hizmet veren, mesleğinin yüz akı, muhteşem bir işletme...

2023:12:06 18:17:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı