Can Protez Ortez Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Can Protez Ortez Merkezi Eskişehir

Can Protez Ortez Merkezi, Eskişehir şehrinde hizmet veren öncü bir sağlık merkezidir. 20 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir protez ve ortez hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Can Protez Ortez Merkezi, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Can Protez Ortez Merkezi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlandırma, protez veya ortezin türüne ve malzemesine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman personel
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Özel tasarım seçenekleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Can Protez Ortez Merkezi, müşterilerine sağlık ve konforu bir arada sunarak fark yaratmaktadır. Uzman ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Can Protez Ortez Merkezi Yorumlar - 1

user311076

Eskişehir Can Protez Ortez Merkezi Hastane oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Hastalarına özenle ve titizlikle yaklaşan uzman kadrosuyla memnuniyet garantili bir hizmet veriyorlar. Tedavi sürecinde hastaların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak sağlıklarına kavuşmalarını sağlıyorlar. Hastanenin temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

2 Ekim 2024
Muammer Acar

Muammer Acar

Çok değerli Lokman hocam öncelikle size ve ekibinize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. 67 yaşındaki Babamın sağ bacak diz üstü ampute ameliyatından sonraki bu çok zorlu süreçte bizlere okadar çok destek oldunuzki.. Babamın sağ bacağındaki ameliyat yarası daha yeni iyileşmiş ve sol bacağının da ampute olma riski varken, bizlerin ve doktorların aylardır ameliyat için ikna edemediği Babamı tek bir konuşmanızla ameliyata ikna etmeniz muhteşemdi. Bu işi gerçekten severek ve insanlara faydalı olmak amacıyla yaptığınıza şahidim. Başka birileri olsaydı ayağına gelen bu fırsatı kaçırmazdı sanırım.Babamın ameliyat sonrası sağlığına kavuşması ve diz üstü protez işlemlerine bir an önce başlayıp en güzel ve kullanışlı şekilde teslim ettiniz. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.. Allah sizden razı olsun.Saygılarımı sunuyorum...

2023:09:07 19:19:19
Sevda Yavas

Sevda Yavas

Lokman hocam ile tanismak benim için büyük bir şansti istanbulda olmama ragmen eskisehirde olan babamın ayağı protez yapılacak diye aracı olan duyuisitme bahadir beyle iyikio dükkandan içeri girmişim büyük bir başarı ile ve sürekli beni haberdar ederek işini sonderece başarılı uygulayip ve ekibi ile bu şehirde kesinlikle bir numara diyebileceğimiz bir firma hizmet ...daha önce hüsrana uğradığımız firmanın vermiş oldugu psikolojiyi duzelttiginiz için ve babamın yeniden yürümeye baslattiginiz icin size minnettarim

2023:11:29 14:14:54
Bayram Zeytinli

Bayram Zeytinli

Ben iki ayak purotez kullanıyorum çok memnunum gerek ilgi alakalarinda gerkse yapılan purotezlerde son derece mutluyum.Ayrica benim için en önemlisi araç kullanımında veye güncel islerimdehicbir sıkıntı yaşamıyorum emeği geçenlere çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

2023:12:26 07:06:04
Cihan Uyanik

Cihan Uyanik

23 Haziranda 2 koluma full split (dirsekten parmak ucuna) yaptirdim. Kesinlikle odenen her kurusa fazlasiyla degiyor. Dahasi aldigim hizmet, guler yuzlu ve tecrubeli bakis acisi paha bicilemez. Iyiki bu kalitede saglik hizmeti veren muesseseler mevcut. Lokman beye, tecrubeli ekibine sonsuz tesekkurler.

2023:07:19 11:04:31
Fatih Karabulut

Fatih Karabulut

Meraba babam 10 yıl önce bel fıtığı ameliyatından sonra düşük ayak olduDüşük ayak için bir şey yapabiliyormusunuz

2023:09:17 20:21:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–16:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı