Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi Eskişehir

Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 2005 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede aile sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi, Eskişehir'in sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi, hizmetlerini uygun ve rekabetçi fiyatlarla sunmaktadır.
  • Sigorta anlaşmaları bulunmaktadır ve özel sağlık sigortaları kabul edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş kapsamlı aile sağlığı hizmetleri
Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Eskişehir'de tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan merkezimiz, her aile bireyinin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user311070

Eskişehir Hoşnudiye Aile Sağlığı Merkezi Hastanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve bekleme süresi minimum seviyede. Genel olarak memnun kaldım.

2 Ekim 2024
Sena Kulakoglu

Sena Kulakoglu

Evet doktorlar iyi, fakat burada muayene olabilmek için emekli veya işsiz olmak lazım. Sabahın 8 inde gelin yine 2 saat beklersiniz. Asla işlemiyor, mesai var hocam iş var güç var. 2 saat beklenecekse ne anlamı var, randevuyla çalışın o zaman. Mhrs randevu sistemi de yok

2023:12:25 06:26:47
Zeynep yeşim Konuk

Zeynep yeşim Konuk

Hülya arıduru ne zaman gelsem yok. kimse ilgili değil esnek gün yıllık izin zorunlu izin kendisiyle görüşemedik bugün yine kendisiyle görüşemedik

2023:08:14 06:13:14
Mustafa Vural

Mustafa Vural

Doktorumuz hilmi arıduru hocamıza çok teşekkür ederiz. Harika bir doktor

2023:11:28 09:37:24
Çiğdem Tiğrel

Çiğdem Tiğrel

Kendi aile hekimim şehir değişikliği yaptığı için Ceyhun Yıldırım diye bir doktoru tercih ettim. İçeri girip şikayetlerini anlatmaya başlamamla yarım ağızla konuşması ukala,kaba davırları beni çok rahatsız etti.Neden geldin der gibi davranışları vardı.rahatsızlıklarımı söyleyemeyen çıktım.benim zoruyla tahlil verdi.Ertesi günde tahlil sonucunu almaya gittiğimde beni ondan kovdu .

2023:03:15 18:04:28
Şermin Karal

Şermin Karal

Hilmi Arıduru hastasıyım normalde, kendisi tatilde olduğu için yerine Neslihan Erdem hanım bakıyordu. Maalesef kendisi ile muhattap olmak zorunda kaldım. Eşimin Covid olduğunu öğrendik ve karantina sürecine girdik. Aile hekimliğinden hemşire hanım Neslihan Hanımın rapor verebileceğini iletti ve kendisine ulaştım. Neslihan Hanımı aradım epey zor ulaştım, bununla da kalmadı kendisinin 2 telefon konuşmasını ve 1 hasta ile yüzyüze görüşmesini dinledim. Tam bana sıra geldi biraz konuştuk ve kendisi rapor hazırlamaya başladı. bu sırada beni şirket cebimden müdürüm aradı bende açıp, aile hekimliği ile görüştüğümü 1 dakikaya arayacağımı söyledim. ben bu cümleyi kurar kurmaz Neslihan Hanım telefonda terbiyesizce bağırmaya başladı, ben onunla konuşurken nasıl başka telefonla konuşurmuşum :) gerçekten şaka gibi önceden de yazdığım gibi kendisinin tam 2 telefon konuşmasını ve 1 yüzyüze görüşmesini dinledim(!). bu kadar egoist olmak çok anlamsız, ben de özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum(ilk 500'de bir şirket) ama bu şekilde terbiyesizce, kendimi üstün görerek kimse ile konuşmam. karşısındaki insana haykırırcasına bağırarak konuşma hakkını kendinde nasıl buluyor? umarım kendisi ile muhattap olmak zorunda kalmazsınız.

2020:11:08 09:13:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı