Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği, Eskişehir şehrinde bulunan modern ve donanımlı bir diş sağlığı merkezidir. Hastanemiz, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak hastaların her türlü diş sağlığı ihtiyacını karşılamayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği, 2005 yılında kurulmuş olup, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede bölgenin önde gelen diş sağlığı merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve steril ortam
  • Gelişmiş teknolojik ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği'ni tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıdır. Hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği Yorumlar - 1

user311038

Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yunus Emre Semt Polikliniği oldukça modern ve temiz bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve randevu saatinde bekletilmeden hizmet alabiliyorsunuz. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.Puan : 5

2 Ekim 2024
Seher Ökmen

Seher Ökmen

yunus emre hastanesi diş polikliniği Esra'dan randevu almayın. Hayatımın en kötü günlerini yaşadım onun yüzünden. Dişimi yarım yamalak çekmiş aylarca ağrı çektim en sonunda çene cerrahisine randevu buldum ve dişimden ameliyat oldum su an diş etim dikişli. Dişimi ne hale soktu. Hangi dişçiyle konuşsam bunu kim böyle yapmış diye sorarlar. Rezillik

2023:09:28 22:51:41
Nuray Karagöz

Nuray Karagöz

Burada çalışanlar gerçekten doktor mu ya?? İlaç verdiler bir ay sonra gelin dediler. 1 ay sonra gittik. Sonra diş çekme biz yapmıyoruz dediler. E niye ilac verip bir ay sonra gel dedin beyinsiz diye sorarlar adama. Başlarından atmak için elinden geleni yapıyorlar. Merve Baş ve Hatice isimli iki şahsa gitti. İkiside ilgi sıfır iş yapma zaten yok vakit kaybı. Şuraya gidin buraya gidin başka bi konuşma yok. Sevk etme derdindeler. Yazık aldığınız paraya..

2023:07:10 06:12:49
zehra çatal

zehra çatal

doktor SELMA ÖZER ‘ e randevu verdiler, yirmilik dişim için gittim şikayetimi bile dinlemeden dişime bir bakıp başından savdı. Hastaya saygı, özen, nezaketten yoksunlar

2023:03:15 20:57:01
Nebahat Sahin

Nebahat Sahin

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili birimler mevcut. İnternet sitesinden bilgi alınabilir . Yunus Emre devlet hastanesi ek binası olup bina ana girişinin hemen yanında.

2020:01:10 07:58:44
Fatma Ekin Dönder

Fatma Ekin Dönder

Buradaki doktorlar kesinlikle iş yapmıyorlar yaptıkları tek şey diş filminizi çekmek sonra sizi burada yapılamaz diyip sevk etmek istiyorlar geriye kalan zamanlarında odalarında tv izliyorlar Eskişehire böyle diş hastaneleri yapıp poliklinikler açıp hastalarla hicbir doktorun ilgilenmediğini daha nasıl anlaticaz 👎🏻👎🏻😡😡😡🤬🤬🤬

2020:07:04 09:09:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı