Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merlezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi

Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi, Eskişehir şehrinde bulunan Türk Kızılayı'na bağlı bir kan merkezidir. Merkez, kan bağışı konusunda hizmet vermektedir ve bölgedeki kan ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi, Türk Kızılayı'nın genel merkezi tarafından kurulmuştur. Bölgedeki kan ihtiyacını karşılamak ve kan bağışı kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla hizmet vermektedir.

Hizmetler ve Fiyat Politikası

  • Kan bağışı hizmeti
  • Kan testleri
  • Kan depolama ve dağıtımı

Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi, hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Kan bağışı yapan herkes, bu hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kan bağışı konusunda uzman personel
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Hijyenik ve güvenli ortam
Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kan bağışı yaparak hayat kurtarabilir ve topluma fayda sağlayabilirsiniz. Ayrıca merkezimizdeki uzman personel ve modern ekipmanlar sayesinde güvenli bir şekilde kan bağışında bulunabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merlezi Yorumlar - 1

user311026

Eskişehir Kızılay Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Kan bağışı yapmak için gittiğimde personelin ilgisi ve hızı beni oldukça memnun etti. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Ancak, randevu sisteminde bazen aksamalar yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim oldu.Puan : 4

2 Ekim 2024
Erdal Cirakli

Erdal Cirakli

KAN VERMEK İÇİN BURAYA GELEBİLİRSİNGüler yüzlü karşılamaOtopark sorunu yokHizmet kalitesi güzelAmaç hayat kurtarmaya ayırdımci olmak tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum

2023:02:08 09:13:13
Mehmet

Mehmet

Otopark sorunu yok.

2024:01:02 19:38:12
Nurettin Kalkan

Nurettin Kalkan

Kesinlikle tavsiye etmiyorum İnsan yerine koymuyorlar ve alakadar değiller gelenlerinde psikolojesini bozuyorlar sanki zorla ordalar

2022:12:13 15:45:47
Eren

Eren

2024:01:02 19:40:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı