Odunpazarı 5 Nolu ASHI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Odunpazarı 5 Nolu ASHI

Odunpazarı 5 Nolu ASHI, Eskişehir şehrinde bulunan bir bilinmeyen veya eşleştirme yapılmayan kategoride hizmet veren bir işletmedir. ASHI, müşterilerine özel tasarlanmış el yapımı takılar sunmaktadır. İşletme, müşterilerine kaliteli ve benzersiz takılar sunarak farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Odunpazarı 5 Nolu ASHI, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana el yapımı takılar konusunda uzmanlaşmış ve müşterilerine özgün tasarımlar sunmaktadır.

Fiyat Politikası

ASHI, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli takılar sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, kullanılan malzeme ve tasarımın karmaşıklığına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • El yapımı ve özgün tasarımlar
  • Kaliteli malzemelerin kullanımı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Odunpazarı 5 Nolu ASHI, benzersiz ve özgün takılar arayan müşteriler için ideal bir seçenektir. Kaliteli malzemelerin kullanımı ve özgün tasarımlarıyla ASHI, müşterilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Odunpazarı 5 Nolu ASHI Yorumlar - 1

user310912

Eskişehir Odunpazarı 5 Nolu ASHI Hastane oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Hastalarla yakından ilgileniyorlar ve her türlü soruya sabırla cevap veriyorlar. Hastanenin donanımı da oldukça iyi. Tek olumsuz yanı bazen randevu saatlerinde aksamalar olabiliyor. Ancak genel olarak memnun kaldım.

2 Ekim 2024
mamiigg

mamiigg

Yanlış konum odunpazarı 5 No'lu Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu hava hastanesinin içinde

2019:11:19 00:33:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı