Özel Ümit Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Özel Ümit Hastanesi Eskişehir

Özel Ümit Hastanesi, Eskişehir şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Özel Ümit Hastanesi, 2005 yılında Eskişehir'de kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen hastanemiz, modern tıbbi teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Özel Ümit Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastanemiz, şeffaf fiyat politikası ile hastalarına güven vermektedir.

Hizmetlerimiz

  • Genel Cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Pediatri
  • Radyoloji
Özel Ümit Hastanesi, deneyimli ve uzman kadrosuyla, modern tıbbi ekipmanlarıyla ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hastalarımızın sağlığı bizim için en önemli önceliktir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Özel Ümit Hastanesi Yorumlar - 1

user310898

Eskişehir Özel Ümit Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecim boyunca her konuda bana yardımcı oldular ve her soruma sabırla cevap verdiler. Hastanenin temizliği de oldukça başarılıydı. Tek olumsuz yanı ise bazı bölümlerde bekleme sürelerinin biraz uzun olmasıydı. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

2 Ekim 2024
Yasemin Ürker

Yasemin Ürker

16 Ocak saat 11.30da hastaneye yatışım oldu ve minik kızımı normal doğumla saat 17.58 de kucağıma aldım. İlk olarak 9 aylık sürecimde kendimi ve bebeğimi gözüm kapalı emanet ettiğim güzel doktorum Dilek Ulusoy'a ne kadar teşekkür etsem az kalır. Onun sayesinde hem hamilelik sürecim hem de doğum sürecim çok güzel, rahat ve kontrollü bir şekilde geçti. Doğum sürecimde doktorumun yanında bana 6 buçuk saat boyunca desteğini hiç esirgemeyen cesaret ve güven veren canım ebemiz Nura ebeye de sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki o gün denk gelmişiz ve tanışmışız. O olmasaydı kendimde bu kadar güç ve cesaret bulamazdım. Doğumhanede çalışan yardımcı ebeler, hemşireler, emzirme koçu hepsine çok teşekkür ederim. Profesyonel bir ekiple doğumumu gerçekleştirdiğim için çok şanslıyım :)

2024:01:26 10:51:35
Salih Yuvakel

Salih Yuvakel

merhaba 5 Ocak 2023 Cuma günü sağ gözüm yarım saat içinde aşağıdan yukarıya doğru yarım saat içinde kapandı ve göremez oldum Eskişehir Batıkent Özel Ümit Hastanesine yönlendirildim ve Prof. Dr. Seyhan Topbaş BEYEFENDİye randevu alarak muayene oldum bana gözümün durumunu, neden olduğunu ve ne olacağını ayrıntılı biçimde anlattı, sonrasında ameliyat günü kararlaştırdık, benim için maddi-manevi zor bir süreç olacaktı fakat hiç de korktuğum gibi olmadı Seyhan beyin asistanı Sema hanım ödeme konusunda yardımcı olabileceklerini söyleyince bir engel ortadan kalktı 9 Ocak Salı günü ameliyat için gittim yaklaşık iki saat sürdü Lokal anestezi ile gerçekleşti işinde USTA, on numara beş yıldız GÜZEL insan Doktorum Seyhan Topbaş'a asistanı Sema hanıma ve ameliyat esnasında doktoruma yardımcı olan hastane personeline çok teşekkür ederim, Retina Dekolmanı konusunda Sayın Seyhan Topbaş işinin USTAsı MAHİR bir insan kendisi Eskişehir ve Ümit Hastanesi için BÜYÜK şans (mekan, alet, edevat, cihazlar ne kadar gelişmiş ve yeni olursa olsun) öncelikli faktör işinin ustası insandır bu vesileyle de Ümit Hastanesine ayrıca teşekkür ederim

2024:01:22 10:37:07
Derya K

Derya K

Doktorum Kadın Doğum Uzmanı Murat Şenol ile sezaryen doğum gerçekleştirdim. Ağrısız sızısız bir doğum oldu. Çok korkuyordum ama profesyonel ekip , güler yüzlü hizmet ile nasıl geldi geçti anlamadım bile ❤️ Hemşireler , hastane personeli herkes sanki aileden biriymiş gibi davrandı. Sezaryende birkaç saat sonra ayağa kalkıp bebeğimi tek başıma emzirebildim.Herşey için teşekkürler Ümit Hastanesi Ailesi 🙏🏻

2024:01:18 06:10:13
Hamit Kulakli

Hamit Kulakli

Girişteki güvenlikten, doğumhanedeki ebelere kadar, hasta bakıcılardan hemşirelere, yemek dağıtan kadınlara kadar herkes çok ilgili, gayet güler yüzlü davrandılar. Doğum yaptığımız bu süreçte gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekkür ederiz

2024:01:20 05:58:23
Çimen Akdeniz

Çimen Akdeniz

Doktorum hakan bozoğlu sayesinde başarılı bir ameliyat geçirdim. Miro cerrahi bel fıtığı ameliyatı oldum. Faydasını ilk günden itibaren gördüm. Hemşireler ameliyat sonrasında çok ilgili ve kibar davrandılar. Her şey için teşekkür ediyorum.

2024:01:24 06:14:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı