Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi, Eskişehir şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern tıbbi teknolojileri kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini düşünerek makul ve rekabetçi fiyatlar üzerine kuruludur. Ayrıca, hastaların sağlık sigortaları ile anlaşmalı olup, bu şekilde hastaların mali yüklerini azaltmaya çalışmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş branşlarda uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Temiz ve konforlu hastane ortamı
Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmaktadır. Hasta odaklı hizmet anlayışı ve rekabetçi fiyat politikası ile tercih edilen bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Yorumlar - 1

user310896

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 5

2 Ekim 2024
Umair Ahmed

Umair Ahmed

Keşke incelemeye tek bir yıldız veremeseydim. 2 yaşındaki oğlum hastaydı ve Çocuk Sağlığı doktoru Dr Nedim vardı. Hizmetten hiç memnun kalmadık. Eğer bu kadar para ödüyorlarsa, hastaneye kaldırılan küçük bir çocuğun doktorunun gelmesi gerekir. Defalarca aramak zorunda kaldık, sonra doktor geldi, davranışlarından hoşlanmadık. Bizi paniğe sürükledi ve oğlumuzun başına bir şey gelirse bundan kendisinin sorumlu olmadığını belirten bir yazı yazmamızı sağladı. Hastanede bir gün kalmak için 4000 lira ödedik. Hemşireler hiç profesyonel değildi. Doktorun tavrı da bana karşı hiç iyi değildi ve raporu almaya gittiğimde siyasi sorular soruyordu.Oğlum ve eşim, Eskişehir'deki başka bir hastanede çok iyi tedavi gördükleri için sağlığına kavuştu.Bu hastaneyi kesinlikle tavsiye etmeyeceğim. Sadece para alıyorlar ve iyi bir iş yapmıyorlar

2024:01:08 15:18:00
Emrah Karasay

Emrah Karasay

2022 yılının Kasım ayında eşimin hamileliği için kadın doğum bölümünde bulunan Gülay hanıma gittik, eşim kendisinden çok memnun kaldı, doktor hanım bizimle sanki ailesinden biriymişiz gibi hassasiyetle ilgilendi ve maalesef çocuğun gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldı eşim. Bu süreç de gayet iyi ve en az acı ile geçti. Sağolsunlar her dakika ilgilendiler hiç bir zaman para birinci planda tutulmadı, daha sonra aradan aylar geçti ve biz tekrar hamilelik için aynı doktora gittik, yine aynı ilgi ve alaka ile karşılandık, bu sefer süreç olumlu ilerliyor doğuma 4-5 hafta kaldı, kadın doğum dışında bu hastanede farklı bölümlerde de muayene gördük tedavi hizmeti aldık ama asla bir olumsuz durum ile karşılaşmadık, doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından sekreterine herkes hastalara çok kibar ve hassas yaklaşıyor. Biz çok ama çok memnunuz. Hastane sahibini görsem içten teşekkür ederdim. Doğumu da burada yapmayı planlıyoruz. Hastaneye kötü yorum yapanlar iyi düşünsün çünkü bir kez gelip sadece bir kişiyle muhatap olup koca hastaneyi yere gömmek hakka hukuka sığmaz. Belki o gün ilgili arkadaş kötü günündeydi, belki sen kötü günündesin ve her söyleneni yanlış anlıyorsun. Bu sebeple hastaneye yapılan kötü yorumlara baktığımda kayda değer bir gerekçe göremedim. Şahsen eşim ve ben oldukça memnunuz. Hastane çalışanlarının tamamına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

2023:11:24 06:42:57
GÜLSÜM ALEM

GÜLSÜM ALEM

01.12.2023 cuma günü saat 07:55 de Özel Gürlife Eskişehir hastanesine ameliyat olmak için annemle gittim. Danışma kısmında Sevda Dinç adlı çalışana ameliyat için geldim ne yapmalıyım diye sordum sert bir üslupla oturun birazdan gelecekler dedi. Biraz daha nazik olsanız sadece sordum dedim. Annemle oturduk. Bir başladı konuşmaya biz de annemle duyuyoruz. Bunlar böyle, iki dakika bekleyemezler …….sonra birazdan gelecekler dediği yere konuşa konuşa geçerken dedim lütfen konuşmayın. İnsanların içinde çok daha yüksel sesle bana bağırmaya başladı. Ben konuşmasından kaçtıkça üstüme geldi. Annem kızım ameliyat olacak yapma deyincede sen kimsin diye hakaretlerde bulundu. Özel hastanede böyle bir tavırla karşılaşmış olmak kabul edilemez bir davranış. Ameliyat öncesi psikolojik olarak annem ve beni çok etkiledi. Olay üzüntüsünden dolayı ağladığım için ameliyat sonrası gözlerimde problem yaşadım. Adı gecen Sevda DİNÇ hakkında gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

2023:12:06 13:29:19
Sümeyye Barut

Sümeyye Barut

Dünya kadar hastanın beklediği gün İki hastaya bakıp sürekli mola veren biri nöbetçi doktor vardı. İlk geldiğimizde 1 saat kimseye bakmadı sonra beş tane hastaya baktı sonrasında tekrardan ben birazdan birazdan mola vereceğim diyor. Bu kadar yoğunluk varken Tek bir nöbetçi doktorun olması da zaten çok büyük saçmalık. İnsanlar dört 5 saat sıra bekledikten sonra muayene olabiliyorlar sanki özel hastaneye geldik. dün Yunus Emre devlet hastanesinde Deli gibi yoğunluk varken 1 saatte Muayene olduk Burada 1 saatte sadece yedi kişi muayene edildi. İlk geldiğimizde 31 numara muayene ediliyordu bizim siramiz 77ydi. 1.5 saatte 39a kadar gelindi

2024:01:02 20:30:27
Çağla Çiflik

Çağla Çiflik

Annemin 3 gün hastane de kalması gerekti ve Şuan 2.günündeyiz , hayatım da bu kadar kötü hemşireler ile karşılaşmadım zorla mı çalıştırılıyorsunuz o zaman çıkın lütfen işten insanlar buraya para vererek , bişeyler kısarak ameliyat olup iyi bakılması için geliyorlar . Hemşire çağırıyoruz gelmiyor , biri odaya pat diye giriyor noluyor diyor , hayır 1 tanesinin bile mi yüzü gülmez , Kendi blog hesabım var ora içinde çekim ve yorum hazırladım lütfen iyi araştırarak gelin sonucunda pişman olmayın. Biz doktorumuzu sevmesek ve saygı duymasak inanın çok daha farklı olurdu.

2023:12:23 14:18:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı