Eskişehir Şehir Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Şehir Hastanesi

Eskişehir Şehir Hastanesi, Eskişehir ilinde hizmet veren modern ve donanımlı bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve alanında uzman doktorlar ile deneyimli sağlık personeli tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Eskişehir Şehir Hastanesi, 2018 yılında hizmete açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunarak bölgenin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir.

Hizmetler

  • Poliklinik hizmetleri
  • Acil servis
  • Ameliyathane hizmetleri
  • Radyoloji ve görüntüleme hizmetleri
  • Laboratuvar hizmetleri

Fiyat Politikası

Eskişehir Şehir Hastanesi, herkesin erişebilir ve uygun fiyatlarla sağlık hizmetlerine ulaşabilmesini hedeflemektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Neden Eskişehir Şehir Hastanesi?

Eskişehir Şehir Hastanesi, alanında uzman doktor kadrosu, modern tıbbi ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Şehir Hastanesi Yorumlar - 1

user310890

Eskişehir Eskişehir Şehir Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve hastalarla yakından ilgileniyorlar. Hastane içi temizlik ve düzen konusunda da oldukça başarılılar. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı işliyor. Tek olumsuz yanı bazen bekleme sürelerinin uzun olması olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

2 Ekim 2024
FOTOMURCUK İnsta

FOTOMURCUK İnsta

Beyin ve Sinir Cerrrahı ^^ᴏᴘ.ᴅʀ.ᴍᴇʜᴍᴇᴛ ʙᴇꜱɪʀ ꜱᴜʀᴍᴇ ^^ sadece benim degil bu serviste yatan konuştuğum tüm hastalarin arkasindan hayir dualari ettiği, Mütevazı genç yaşına rağmen tecrubeli çok bilgili bir hekim.☆☆kendisine veBeyin Cerrahi Servisinde görevli tüm çalışanlara insancıl yaklaşımları verdikleri guler yüzlü emek için gönülden teşekkürlerimi sunuyorum☆☆▪︎▪︎Hastane mimari olarak abartılı bir yapıya sahip bu kadar büyük koridorlar ortak alanlar vs olacağına keske daha çok oda ,klinik vs olsaydi verimlilik farklı olurdu !▪︎▪︎Saglik Destek hizmetler hasta takibii saatinde işliyor pansuman,ilaç, kontrol vs.▪︎▪︎C blok poliklinikler 6.kat ve hasta odaları tertemiz günde 2 kere odalardan çöpler alınıyor günlük temizlik usulüne göre yapılıyoryediğim en güzel hastane yemekleri burda :)Eskisehir şehir hastanesi konum olarak merkeze biraz uzak otogardan taksiyle 10 dk,tramvayla da ulasim mümkünemekçilerimize kolaylıklar, hastalarımıza da hayırlı şifar diliyorum♡

2023:10:31 11:37:34
selin gülser

selin gülser

Biri 6 diğeri 3 yaşında olan yeğenlerim için ateş ve öksürük şikayetiyle 01/12 tarihinde Eskişehir şehir hastanesine başvuru yaptık. Dr Özlem Özen hanım'a yönlendirildik. İki yeğenim için de yatış kararı verildi. 6 Yaşındaki yeğenime antibiyotik ve serum tedavisi başlandı, ancak 3 yaşındaki yeğenime ise sadece serum tedavisi başlandı. Kendisine 3 yaşındaki çocuk için antibiyotik tedavisine başlanmadığını iletince Dr hanım başlandığını iddia etti ancak kendi hemşiresi de başlamadığını dr hanım'a bizim yanımızda söyledi. Özlem hanım'ın hastalarına uyguladığı tedaviden haberi bile yok. Kendisi haftasonu tatiline giderken yeğenlerim hakkında hiç bir doktora bilgi vermemiş ve dosyalarını devir etmemiş. İki gün boyunca hastanede yatmalarına rağmen yeğenlerimle ilgilenen hiç bir doktor olmamıştır. 3 yaşındaki yeğenimin kanındaki oksijen miktarı düşünce annesinin yoğun çaba ve ısrarı sonucunda nöbetçi doktor 3 yaşındaki yeğenime müdahale etmiştir. Oksijen ve antibiyotik tedavisine başlanmıştır. 3 yaşındaki yeğenimin tedavisi geciktiği için bronşiti kalıcı hale gelebilir. Böyle bir hataya rağmen Pazartesi günü kibar bir şekilde Özlem hanım'a yeğenimizle haftasonu kimsenin ilgilenmediğini söylediğimizde bir hanıma ve doktora yakışmayacak tutum ve davranışlar sergilemiştir.

2023:12:05 11:04:14
Batuhan Yereskin

Batuhan Yereskin

Rezalet bir hastane doktorlar doktor değil kasap sanki 8 haftalık bebeğim öldü ameliyat için randevu verdiler 11 gün sonrasına bir soru sordum doktora eşim 11 gün zehirlenmeden yaşayacak mı dedim sustu cevap yok teşekkür ederim dedim çıktım Tıp Fakültesine gittik anestezi yok diri diri insan kesecekler ya siz ameliyat ederken eşim o acıyı hissedecek ve can acısı ile hareket ederse ve büyük bir kanamaya yol açarsa dedim ne olacak bu ihtimal elbette var işte o zaman eşinizi kaybetmemiz yüksek dedi tamam deyip oradan da çıktık ben bebeğimi kaybetmenin üzüntüsü yaşayamadan birde eşimin can korkusu sardı çok şükür diyorum durumumuz iyide özel hastanelere gidebiliyoruz durumu olmayana gerçekten hayat çok zor doktorların eşim yaşarken başınız sağolsun demediği kaldı giderse gitsin dedikleriniz gitti halkı perişan ettiniz elinize sağlık

2023:12:23 07:32:11
Sevcan Akın

Sevcan Akın

06.12.23Edoskopi kolonskopi tahlilleri için sabah 10 da geldim tahliller alındı öğlenden sonra çıkacağı söylendi bekledim gittim 3.30 da engeç çıkar dendi bekledim ve sordum doktorlar çıkmış olur mu bakabilirler mi diye evet 4.30 a kadar bakıyorlar dendi 3.40 a kadar bekledim sonuçlar çıktı sekreter kayıt açtı daha sonra yanındaki doktor sistemi kapattı dedi o da moladaydım kaydınızı silmek zorundayım kapatmış isterseniz gidip görüşebilirsiniz dedi doktorun odasına gittim içeride sekreteriyle sohbet muhabbet ediyordu durumu izah ettim bakabilir misiniz sabahtan beri buradayım ve yarın işe gidecegım zor izin aldığımı söyledimDoktor değişik surat ve tavrıyla bakamam yarın gel sistemi ben kapatmadım vs vs konuşmaya başladı insanları bu şekilde mağdur etmeleri hiç hoş değil bi onay verecekti çok uzaktan geldiğimiz hastanede oyuncak ediyorlar onlar gibi rahat çalışmıyoruz tek izin günümüz vardı onuda onlar sayesinde hastanede geçirdik saat 5 suanda çıkıyoruz eve varana kadar 6.3-7 olcak hastanenin acilen doktor çalışma saatlerine el atması gerekiyor

2023:12:06 13:48:34
Elif Mert

Elif Mert

Bir haftadır yaptırdığımız enjeksiyon için son gün de Eskişehir şehir Hastanesi'nde oldugumuzdan dolayı bebeğime sıra alıp 20 dk enjeksiyon yapılmasını bekledik dışarıda bekleyen hastalarla birlikte, içeride kimse yoktu. Keşke vakit kaybetmeden çıksaydık dedik gelen enjeksiyon görevlisi bayan yaptığı işten o kadar bıkmış sanırım ki surat ifadesi herşeyi anlatıyor bilenler bilir kendisini enjeksiyon yapamam deyip bizi resmen kovdu sizi baş hekimlige şikayet edeceğiz dediğimizde ise işte orada gidin edin dedi.Eğer görevinizi layıkıyla yerine getirmeyecekseniz lütfen o yeri işgal etmeyin!!!

2023:12:22 23:58:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı