by GRANDE – Eskişehir Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

By GRANDE - Eskişehir Mağazası

By GRANDE - Eskişehir Mağazası, Eskişehir şehrinde lüks ve kaliteli ev dekorasyon ürünleri sunan bir mağazadır. Müşterilerine modern ve şık tasarımlarla evlerini güzelleştirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

By GRANDE - Eskişehir Mağazası, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Mağaza, kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışıyla kısa sürede Eskişehir'in önde gelen ev dekorasyon mağazalarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

By GRANDE - Eskişehir Mağazası, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, ürünün kalitesine ve tasarımına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern ev dekorasyon ürünleri
  • Profesyonel ve yardımsever müşteri hizmetleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Trendleri takip eden tasarımlar
By GRANDE - Eskişehir Mağazası, evinizi şıklıkla buluşturmak için en doğru adres. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Eğer evinizi yenilemek veya dekore etmek istiyorsanız, By GRANDE - Eskişehir Mağazası'nı tercih etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı by GRANDE – Eskişehir Mağazası Yorumlar - 1

user310870

Eskişehir by GRANDE mağazası gerçekten çok geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Ev eşyaları konusunda aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir mağaza. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Ceyda Ş

Ceyda Ş

Tamamen bizi üzen yıpratan bir süreçten geçtik eksik,yırtık,özensiz,lekeli ürünler elimize ulaştı ve düzeltmeleri çok zaman aldı sonuç olarak hiç bir ürün içimize sinmedi ve paramız ile rezil olduk.

2024:01:12 20:35:22
Rumeysa Güneş

Rumeysa Güneş

Eskişehir By Grande mağazasından aralık ayında satın almış olduğumuz koltuk takımımız 4,5 aydır üretimden çıkmadı. Satın alırken yetkili kişi ocakta üretimin biteceği istediğimiz zaman teslim alacağımızı söylemişti.1,5 aydır arayıp koltuğumuzu istiyoruz. Verdikleri tek cevap fabrikadan bilgi alamıyoruz. Geri dönüş yapılmıyor. Bir mağaza üretim yerinden nasıl habersiz olabilir. Bu nasıl bir işleyiş sistemi?? Çok ilgisizler. Sürekli oyalıyorlar. Parasını ödediğimiz ürünü teslim alamıyoruz. Bir daha asla tercih edeceğim ve önereceğim bir yer değil.

2023:04:10 13:13:45
Taner Koroglu

Taner Koroglu

Mobilya sektorunda gordugum en durust ve sozundz duran bir sirket . Ebru hanima cok cok tsk ediyorum durust ve ilgili oldugu icin. Iki haftada tum mobilyalari yetistirdi arti okadar sey degistirdigimize ragmen . Kaliteli malzeme arti kaliteli eleman esitir super

2019:08:08 15:26:04
Şahin Gürbüz

Şahin Gürbüz

Koltuk takımı ve yemek odası almak için gezerken tesadüfen uğradığım Grande homeda görmüş olduğum ilgi, alaka, güler yüz ve uygun fiyatlar sonucu 2 koltuk takımı, yemek odası ve tv ünitesi alarak çıktım. Mağaza müdürü Fatih bey süper bir insan iletişimi, yönlendirmesi çok iyi. Ürünler verilen sürede ve istediğimiz gibi teslim edildi. Ürünlerinin arkasında duruyorlar. Montaj için gelen arkadaşlar işinde çok iyiler. Fatih bey ve ekibine teşekkürler.

2022:12:06 13:22:32
Mine Hatun Karasakal

Mine Hatun Karasakal

Her şeyi satana kadar. Hangi ürünü aldıysak hiçbirinden memnun kalmadık. Her ürünün problemi var. Mesajlara dönüş yapmaktan bile acizler. Kesinlikle bu mağazanın önünden bile geçmeyin. Renkleri kendi tercihimize göre değil kendileri ne renk istiyorsa onu gönderiyorlar. Paranızı boşa harcamayın.

2023:02:25 18:01:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 13:00–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı