English Home – Neoplus Outlet AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

English Home - Neoplus Outlet AVM

English Home - Neoplus Outlet AVM, Eskişehir şehrinde bulunan bir ev tekstili mağazasıdır. Mağaza, kaliteli ve şık ev tekstili ürünleri sunarak müşterilerine evlerini güzelleştirme imkanı sağlar.

Tarihçe

English Home, 2009 yılında kurulmuş olup, Türkiye genelinde birçok şubesi bulunmaktadır. Neoplus Outlet AVM'deki mağazası ise 2015 yılında açılmıştır.

Fiyat Politikası

English Home - Neoplus Outlet AVM, uygun fiyatlarla kaliteli ev tekstili ürünleri sunmaktadır. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta olup, her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve şık ev tekstili ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
English Home - Neoplus Outlet AVM, ev dekorasyonunda kaliteyi ve şıklığı arayan müşteriler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Uygun fiyatları ve geniş ürün seçenekleri ile herkesin beğenisini kazanmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir English Home – Neoplus Outlet AVM Yorumlar - 1

user310818

Eskişehir English Home - Neoplus Outlet AVM Ev Eşyaları Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık ürünler bulmak mümkün. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimimden oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Asuman Güntay

Asuman Güntay

İnternetten satın alınmış , İstanbul'a, müşteri adresine gönderilecek SERAMİK VAZOYU ,HİÇ BİR ŞEYE SARMADAN, OLDUĞU GİBİ KIYTIRIK BİR MUKAVA KUTUYA KOYUP GÖNDEREN sorumluyu en ağır duygularla K I N I Y O R U M. Bu vazoyu bu şekilde kargoya teslim edenlerde KASITLI HİZMET KUSURU VAR.

2023:11:19 03:22:47
Õzgecan Kıray

Õzgecan Kıray

English home'un Eskişehir il sınırları içerisinde iki tane şubesi bulunmaktadır. Biri merkezde Espark Avm içerisinde diğeri Vega outlet içerisindedir. Vega outlet içerisindeki şubesi Bursa yolu üzerindedir. Mağazada cam ürünlerinden porselene, kilimden yastığa,nevresime, avludan bornoza birçok ürünü bulabilirsiniz. Ürünler farklı ama sezonda ve indirim dışı günlerde oldukça pahalı. Indirim zamanı bir ölçü alınabilecek seviyeye inmektedir.Son gittiğimde Vegadaki mağazasının arka kısmı biraz karışık geldi ama mağazanın bir tik küçük olmasından kaynaklanmış olabilir. Onun dışında birçok ürün piyasadaki ürünlere göre farklı ve kalitelidir. Mağazadaki personel ilgili ve yardımcı olmaktadır.

2022:07:09 21:07:50
Hatice Köroğlu

Hatice Köroğlu

Eskişehir Vega Mağaza'sında görevli Janset adlı personelin vermiş olduğu hizmet ve güleryüzlü ilgisinden çok hoşnut oldum. Kendisine ayrıca buradan da çok teşekkür etmek istiyorum.Hatice Köröğlu

2022:05:01 10:50:24
Begum Gungor

Begum Gungor

Açıkçası ben hiç memnun kalmadım ne bir ilgi biz herşeyin fiyatını soruyoruz müşteriyle ilgilenecegi halde sohbet muhabbet onun dışında fiyatlar doğrusu söylenmiyor biz ısrar edersek bu fiyat değildi başka mağazanız da diye ancak öyle aaaa kasada düşüyormus deniliyor biz mi müşteri çalışanlar mi belli değil 0 memnuniyet bu söylendiği zaman da gidin başka şubeden alışveriş yapın o zaman deniliyor üzücü gerçekten !!!

2022:08:01 13:25:58
Şah Halısaha

Şah Halısaha

2021:03:27 14:18:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı