H&H Bayan Kuaförü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir H&H Bayan Kuaförü

1995 yılında Eskişehir'de kurulan H&H Bayan Kuaförü, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Kuaför salonumuzda saç kesimi, saç boyama, saç bakımı, makyaj ve gelin saçı gibi birçok hizmeti profesyonel ekibimiz ile sunmaktayız.

Fiyat politikamız, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun ve rekabetçi fiyatlar üzerine kuruludur. Müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemekteyiz.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Profesyonel ve deneyimli kuaför ekibi
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Güler yüzlü ve samimi hizmet anlayışı
  • Güncel saç trendlerine hakim olma
Eskişehir H&H Bayan Kuaförü, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir kuaför salonudur. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile her zaman tercih edilen bir adres olmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı H&H Bayan Kuaförü Yorumlar - 1

user310796

Eskişehir H&H Bayan Kuaförü gerçekten harika bir deneyim yaşattı bana. Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel, saçıma istediğim gibi şekil verdiler. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Zehra Taşcı

Zehra Taşcı

senelerdir kaşlarımı handan ablaya emanet ederim bir kere bile pişman olmadım. ayrıca çok da sıcakkanlı insanlardır, kasıtlı olarak irite edici davranmadıysanız asla memnun kalmayacağınız bir tavır görmezsiniz. sadece kaş değil kesim ve cila için de çok gittim ve hep memnun ayrıldım. tavsiye ederim çalışanları sıcakkanlı ve işinin ehli insanlardır pişman olmazsınız.

2023:09:28 18:11:49
Hilal Kaya

Hilal Kaya

Bilirsiniz perma işlemi bizi korkutur, risk barındırır. Ama H&H ye 4. Kez perma işlemi için geldim ve mükemmel sonuçla ayrıldım her zaman olduğu gibi kesinlikle tavsiye ediyorum. Onun dışında güler yüzlü çalışanlar ve ilgililer. Gönül rahatlığıyla saçlarınızı emanet edebilirsiniz!

2023:10:01 12:57:24
Serpil Hancı

Serpil Hancı

Yetkili yerden arkadaşlarım ile birlikte şimdi çıktım. 46 yaşında olduğunu belirten hanımefendinin bizi azarlamasını mı belirleteyim işlem sırasında oflayarak göz devirerek yapmasını mı bilmiyorum. Acelesi olduğunu belirtip işini baştan sağma yapıp tavırları ve üslubu ile gerçekten hayal kırıklığı.

2023:09:28 10:00:39
Hazel Yılmaz

Hazel Yılmaz

Eskişehir’de kaşımı sadece Handan Ablaya emanet ederim. Kendisi gerçekten işinde uzman ve severek yapıyor. İnanılmaz güzel kaş alır kendisi ve çok samimidir. Kesinlikle öneriyorum kendisini

2023:10:05 14:27:13
Hzl Ong

Hzl Ong

Bir süredir gittiğim ve saçlarımı en kötü halden toparlayan, tam olarak istediğim şeyi yapan ve güler yüzlü çalışanlarıyla çok iyi bir kuaför. Herkese tavsiye ederim.

2023:09:30 16:08:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı