MERTOĞLU ALÜMİNYUM KOMPOZİT PROFİL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Eskişehir MERTOĞLU ALÜMİNYUM KOMPOZİT PROFİL

MERTOĞLU ALÜMİNYUM KOMPOZİT PROFİL, Eskişehir şehrinde bulunan bir alüminyum kompozit profil üreticisidir. 1995 yılında kurulan işletme, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Fiyat politikamız, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Müşterilerimize en iyi hizmeti ve ürünü sunmayı hedefleyen bir firma olarak, kaliteyi uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiş bulunmaktayız.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Kaliteli alüminyum kompozit profil üretimi
  • Uygun fiyat politikası
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
MERTOĞLU ALÜMİNYUM KOMPOZİT PROFİL, müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak sektörde tercih edilen bir firma olmayı hedeflemektedir. Deneyimli kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, işletmemizi tercih ettiğinizde kaliteli ve güvenilir ürünlerle karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir MERTOĞLU ALÜMİNYUM KOMPOZİT PROFİL Yorumlar - 1

user310756

Eskişehir MERTOĞLU ALÜMİNYUM KOMPOZİT PROFİL Hırdavat Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatları da oldukça makul. Mağazadan aldığım ürünlerden oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Mesut ALP

Mesut ALP

Üç Buçuk dakikalık bir alışveriş için bugün bizi Elli Yedi dakika beklentiniz, teşekkür ederiz. Çalışan arkadaşların Cuma namazı da mübarek olsun. Ezan daha okunmasına otuz iki dakika süremiz vardı. Bizim de niyetimiz malzemeyi aldıktan sonra namaza gitmek idi, ama nasip olmadı. Müşteri memnuniyeti olarak uygun ve güler yüzlü bir firma ama bu davranışlarıbizi üzdü.

2023:08:11 20:59:55
yilmazbufe koyekmegi

yilmazbufe koyekmegi

Müşteri ilgi alakası mükemmel. İşçilikleri temiz ve kullandıkları malzemeler kaliteli, fiyat olarakda ekomomik 👍

2021:07:17 15:44:49
Turgut Gümüş

Turgut Gümüş

Toptan alüminyum profil ve yardımcı malzemeler satan bir yer, tek eksiği elektrikli bir profil kesme aleti yok.

2023:04:12 18:20:47
Mustafa Döner

Mustafa Döner

Zengin çeşitleri arasında aradığınız herşeyi bulmak mümkün. Yeri de oldukça kolay ulaşılabilir bir konumda. Park sorunu olmaması daha da güzel.

2022:09:12 07:37:15
İbrahim güney

İbrahim güney

Esnafliklari çok iyi sagolsunlar ama fiyatlar aynı şekilde kötü. Cam balkon için aliminyum çita aldım, 220 lira tuttu, rastgele bir cam balkoncu aradım bire bir ölçüsünü verdim, aliminyum diye belirttim, oda 220 TL dedi. Bu adamın işçiliği var, yaktığı benzin var, sıktığı slikon var 220 TL diyor üstüne kar ediyor. Ama Mertoğlu ticaret bana bunu indirimli 220 TL'ye verdi. daha önce çok alışveriş yaptım buradan, ama bu olaydan sonra Firmaya olan güvenim ciddi anlamda sarsıldı ne yazıkki!

2020:12:31 17:04:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:00
  • Salı 08:30–19:00
  • Çarşamba 08:30–19:00
  • Perşembe 08:30–19:00
  • Cuma 08:30–19:00
  • Cumartesi 08:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı