Saloon Milano

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Saloon Milano Eskişehir

Saloon Milano, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir güzellik salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Saloon Milano, Eskişehir'in en köklü güzellik salonlarından biridir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Kesin fiyatlar için lütfen işletme ile iletişime geçiniz.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Saloon Milano, Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir güzellik salonudur. Profesyonel kadrosu, kaliteli ürünleri ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Saloon Milano Yorumlar - 1

user310738

Eskişehir Saloon Milano Kuaför gerçekten harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok profesyonel ve samimiydi. Saçımdaki istediğim değişikliği tam olarak yaptılar ve sonuç mükemmeldi. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir kuaför oldu.

2 Ekim 2024
Gülşah Doğan

Gülşah Doğan

İşinde çok iyiler ve randevu verilen saatte gidince saatlerce beklemek zorunda kalmiyorsun. Aynı işlem için o kadar fahiş fiyatlar söylediklerinden ben de tereddüt ederek gitmiştim ama çok memnun kalarak ayrıldım.

2021:09:12 13:52:27
Melisa Kuday

Melisa Kuday

Salona saç kesimi için gittim. Kesim çok güzel yapıldı ve kesen arkadaş çok kibar davrandı. Teşekkür ediyorum ilk defa bir saç kesiminden bu kadar memnun kaldım. Gözü kapalı gidebilirsiniz. 👍

2023:01:12 12:59:10
MASAL ŞATOSU

MASAL ŞATOSU

Saçlarımı evde boyuyordum, son zamanlarda uçları iyice kirilmisti nemini kaybedip keçe gibi olmuştu açıkçası kuaföre gidip daha kötü olmasından korkuyordum fakat güzel bir saç kesimi ve bakım ile saçlarım eski haline döndü çok teşekkürler Milano 🌼💛

2023:03:06 16:53:57
Gülnur DAĞCI

Gülnur DAĞCI

Ilk defa saçlarımı ombre yaptırmak için gittim Fuat bey çok ilgili ve işine hakim olarak çok güzel yaptı ellerine sağlık

2023:02:25 17:14:32
Melike Balkan

Melike Balkan

Tam anlamıyla muhteşemler hem işçilik hemde güler yüzlü çok memnum kaldım saçlarımı yaptırmak için kütahyadan sırf buraya geliyorum kesinlikle tavsiye ediyorum 😊 enes-fuat 🌟

2019:11:15 19:06:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı