Scorpion Fight Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Eskişehir Scorpion Fight Club

Scorpion Fight Club, Eskişehir şehrinde spor ve fitness tutkunlarına hizmet veren bir dövüş kulübüdür. 2010 yılında kurulan kulüp, profesyonel antrenörler eşliğinde dövüş sanatları, boks, kick boks, muay thai ve MMA gibi alanlarda eğitimler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Scorpion Fight Club, her seviyeden sporcu için uygun eğitim programları sunmaktadır. Ayrıca, kulüp üyelerine özel indirimler ve avantajlar da bulunmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimler
  • Geniş ve modern spor salonu
  • Farklı dövüş sanatları branşlarında eğitim imkanı
  • Özel grup dersleri ve bireysel antrenman seçenekleri
Scorpion Fight Club, kaliteli eğitim kadrosu ve modern tesisleriyle sporcuların tercih ettiği bir dövüş kulübüdür. Her seviyeden sporcu için uygun programlar sunarak, hem spor yapmayı sevenlerin hem de profesyonel sporcuların ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Scorpion Fight Club Yorumlar - 1

user310696

Eskişehir Scorpion Fight Club Spor Salonu oldukça profesyonel bir hizmet sunuyor. Antrenörlerin ilgisi ve tecrübesi sayesinde sporcuların performansı her geçen gün artıyor. Ayrıca spor salonunun temizliği ve düzeni de oldukça memnuniyet verici. Genel olarak çok keyifli ve verimli antrenmanlar yapıyorum.

2 Ekim 2024
Sefa Siner

Sefa Siner

İnternetten araştırarak bulduğum bir yer ve yüz yüze konuşmaya gittiğim de direk Tamer hocamın ilgisi alakası dövüş üzerine anlattıkları otomatik olarak ilginizi çekiyor ve hevesle gitmeye başlıyorsunuz ben ve birkaç arkadaşım özel ders alıyoruz derslerde birebir ilgilenme ilgi alaka ve öğretmek için elinden geleni yapan Tamer hocam ve Tuğba hocama teşekkür ederim inşallah uzun yıllarda sizlerden öğreneceğimiz çok şey var…

2023:12:21 15:30:59
E*** K**

E*** K**

Arkadaşlar tavsiye üzerine geldim ve tavsiye eden arkadaşıma şükran borcluyum . Özel ders birebir olarak geliyorum ve hala devam etmekteyim . Sanırım ömür boyu da devam edeceğim . Eğitmenimiz çok ilgileniyor ve birebir dövüş antrenmani imkanı oluyor. Dövüşü iyi bilen birisi ile sürekli kavga edince gerçekten insanin güveni yerine geliyor .

2023:10:09 12:21:44
Özlem Kaymak

Özlem Kaymak

Tamer hocaya ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkürler öğrencileriyle tek tek ilgilenip onların gittikleri her bir maçta dereceyle gelmesi için uğraşıyor tavsiye ederim eskisehirde bu işi hakkıyla yapan en güzel yerden biri. Hatta tek spor kulübü diyebilirim.

2023:10:07 18:41:08
Selcan BALCI

Selcan BALCI

Hiç arastirmadan tesadüfen girdiğimiz scorpion fight cluptan bu kadar memnun olarak devam ediyor olmamız süper . Antrenörlerimiz Tamer ve Tuğba hocalarımızin özverili çabaları ile kızımızın birçok başarısina şahit olduğumuzdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

2023:09:25 13:43:52
emre kaymak

emre kaymak

Eskişehirde bulabileceğiniz en iyi spor salonu . Tamer Hocamız işini hakkıyla yapan Eskişehir'in yetiştirdiği kıymetli bir hocamız. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz.

2023:10:06 17:40:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı