Esform Fitness&Wellness Club Vadişehir-ESKİŞEHİR

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Esform Fitness&Wellness Club Vadişehir-ESKİŞEHİR

Esform Fitness&Wellness Club, Eskişehir şehrinde bulunan bir spor ve sağlık kulübüdür. 2005 yılında kurulan kulüp, geniş bir fitness alanı, grup dersleri, kişisel antrenmanlar, spa hizmetleri ve beslenme danışmanlığı gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Esform Fitness&Wellness Club, Eskişehir'de spor ve sağlık alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ve sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Esform Fitness&Wellness Club, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli hizmet sunmaktadır.
  • Farklı üyelik seçenekleri ve paketler ile müşterilerine esneklik sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş fitness alanı ve modern ekipmanlar
  • Çeşitli grup dersleri ve kişisel antrenmanlar
  • Spa hizmetleri ve beslenme danışmanlığı
  • Profesyonel ve deneyimli antrenörler
Esform Fitness&Wellness Club'u tercih etmeniz için sağlıklı yaşamınıza destek olacak geniş hizmet yelpazesi, uygun fiyat politikası ve profesyonel ekibi ile size en iyi hizmeti sunmaya hazırız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Esform Fitness&Wellness Club Vadişehir-ESKİŞEHİR Yorumlar - 1

user310690

Eskişehir Esform Fitness&Wellness Club Vadişehir-ESKİŞEHİR Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir tesis. Burada spor yaparken hem eğleniyor hem de motive oluyorsunuz. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
ERZA CAN DEMİR

ERZA CAN DEMİR

Çok kaliteli ve ferah bir spor salonu. Kadın spor sever olarak rahatça aktif sporumuzu yapabiliyoruz. Kick boks şampiyonu Oya Buse hoca dan alınan derslerin mükemmelliği tarif edilemez. ❤

2024:01:18 15:49:23
Emirhan Kuvancı

Emirhan Kuvancı

Spor başlangıcınızdan itibaren çalışanların yönlendirmesi ile birlikte ücretsiz vücut analizi alınması, antrenörlere yönlendirilmesi, bir sorun olduğunda anlayış ve güleryüz gösterip çözüm odaklı davranmalaları ile salonda kendinizi yabancı hissetmediğiniz, her an gelmek istediğiniz temiz, ferah bir ortam.

2024:01:18 13:20:42
Tuğba Şahin Tonba

Tuğba Şahin Tonba

Çok temiz ve kaliteli bir tesis çalışan herkes çok ilgili ve profesyonel. Biz ailecek geliyoruz. Tesis içinde sağlıklı yaşam için ihtiyaç duyulacak her şey mevcut. Eskişehir’e böyle bir spor tesisi kazandırdıkları için Esform ailesine ailecek teşekkür ederiz 💛

2024:01:18 13:22:03
Gökçe Umay Şekeroğlu

Gökçe Umay Şekeroğlu

Uzun zamandır taekwondo dersi alıyorum,çok memnunum Antrenörümün dışında diğer tüm branşların Antrenörleri de ihtiyacım olduğunda bana yardımcı oluyorlar.Soyunma odaları çok temiz.Her şey için teşekkürler:)

2024:01:18 15:40:26
Bilal Çiçek

Bilal Çiçek

Ailecek üyesi olduğumuz spor salonu, kesinliklr Vadişehire gelmesi bizim için bir şans, salon aletleri yeni ve güzel, temiz bir ortamı var.Kadın, erkek karışık bir salon ancak saygısız kimse yok tereddütü olan düşünmesin bile.Sadece benim tavsiyem bir kaç makine daha alınmalı, omuz ve göğüs için özellikle, haricen sorunsun bir işletme 👌

2024:01:24 08:37:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı