MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ

MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ, Eskişehir şehrinde spor alanında hizmet veren öncü kulüplerden biridir. İki kulübün bir araya gelerek oluşturduğu bu spor kompleksi, geniş bir yelpazede spor hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ, uzun yıllara dayanan sporculuk geçmişine sahip olan iki kulübün birleşmesiyle 2010 yılında kurulmuştur. Bu birleşme, spor alanında daha geniş bir kitleye hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşmiştir.

Fiyat Politikası

MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ, her kesimden insanın spor yapabilmesini hedefleyerek uygun fiyat politikaları belirlemiştir. Ayrıca, farklı paket seçenekleri ile müşterilerine esneklik sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern spor tesisleri
  • Profesyonel antrenörler eşliğinde spor programları
  • Farklı spor branşlarında eğitim imkanı
  • Sağlık ve fitness alanında danışmanlık hizmetleri
MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ, kaliteli hizmet anlayışı, geniş olanakları ve uygun fiyat politikası ile Eskişehir'de spor yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Spor yaparken keyif almak ve profesyonel destek almak isteyenler için tercih edilmesi gereken bir spor kompleksidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ Yorumlar - 1

user310678

Eskişehir MEGA SPOR KULÜBÜ & SARAR SPOR KULÜBÜ Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir tesis. Spor salonunda birçok farklı spor dalıyla ilgilenenler için uygun alanlar bulunmakta. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titiz davranıyorlar. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

2 Ekim 2024
YgzK

YgzK

İşini layıkıyla yapan bir spor merkezi.Şakir hocam ve Fatma hocam disiplinli ve güzeryüzlü anlayışlarıyla çocuklara sporu sevdirmeyi başarmış insanlar. Başarılar diliyorum.

2023:03:25 08:33:56
Ayşe sükeyna YAŞADI

Ayşe sükeyna YAŞADI

Hocaların çocuklar ilgi alakaları çok güzel herzaman guler yüzlüler çocuklarınızı bırakırken gözünüz arkada kalmaz her birini kendi çocukları gibi sahipleniyorlar temizlik konusunda da çok dikkatliler gönül rahatlığıyla bıraka bilirsiniz.

2022:10:22 15:45:01
Enes çam

Enes çam

Hocalarımızın güler yüzlülükleri ilgileri için çok teşekkür ediyoruz. Salonun güvenirliği temizliği için aklınızda bir şüphe olmasın. Gözünüz kapalı bir şekilde çocuklarınızı yazdırabilirsiniz..

2022:05:19 13:49:58
Mehmet Çınar

Mehmet Çınar

Yok, bende başlamak istiyorum. Saygılarımla

2024:01:01 17:53:58
Kevser Ure

Kevser Ure

Branş çeşitliliği, alanında uzman antrenörleri, pandemi sürecindeki temizlik ve hijyen hassasiyetleri ile Eskişehir de bu pandemi sürecinde de gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir yer. Gidip görmüş biri olarak kesinlikle herkese tavsiye ederim... Güler yüzlü hoş sohbetiniz için de ayrıca teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

2021:06:05 13:16:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:30–21:30
  • Salı 12:30–21:30
  • Çarşamba 12:30–21:30
  • Perşembe 12:30–21:30
  • Cuma 12:30–21:30
  • Cumartesi 10:30–18:30
  • Pazar 10:30–18:30

Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı