Venüs Reformer Pilates Stüdyosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Venüs Reformer Pilates Stüdyosu Eskişehir

Venüs Reformer Pilates Stüdyosu, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir pilates stüdyosudur. 2010 yılında kurulan stüdyo, uzman eğitmenler eşliğinde reformer pilates dersleri sunmaktadır.

Tarihçe

Venüs Reformer Pilates Stüdyosu, Eskişehir'de pilates alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından kurulmuştur. Yılların verdiği deneyim ve bilgi birikimi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık ders paketleri
  • Aylık üyelik seçenekleri
  • Bireysel dersler

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmenler
  • Reformer pilates ekipmanları
  • Bireysel ve grup dersleri
  • Esnek ders programları
Venüs Reformer Pilates Stüdyosu, uzman eğitmenleri ve modern ekipmanları ile müşterilerine kaliteli bir pilates deneyimi sunmaktadır. Sağlıklı bir yaşam için düzenli olarak pilates yapmak isteyen herkesi stüdyomuza bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Venüs Reformer Pilates Stüdyosu Yorumlar - 1

user310642

Eskişehir Venüs Reformer Pilates Stüdyosu Spor Salonu oldukça temiz ve düzenli bir ortama sahip. Eğitmenlerin profesyonelliği ve ilgisi de oldukça memnun edici. Pilates dersleri oldukça etkili ve keyifli geçiyor. Salonun konumu da merkezi olduğu için ulaşım açısından da oldukça kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Buse Çakır

Buse Çakır

5 senedir sürekli gittiğim bir salon. Merve Hoca ile 16 kilo verdim. İdeal kiloma ulaşmama rağmen salonun atmosferini ve hocamızı çok sevdiğim (bana sporu sevdiren kişi) için asla bırakamıyorum. Benim tavsiyem ile ailem, arkadaşlarım bir çok kişi geldi ve onlarda çok memnunlar. Kısacası seviyoruz ♥️♥️

2019:11:28 17:10:27
Nural Kayabas

Nural Kayabas

Eskişehirdeki bir çok spor salonuna gitmiş birisi olarak söylüyorum ki kaliteli bir hoca arıyor ve sonuç almak istiyorsanız adresiniz Venüs Sportif club olmalı....2 senedir gidiyorum toplamda 20 kilo vererek hayallerime kavuştum...Süpriz dersleriyle, bölgesel kilo verme konusundaki başarısıyla sizi istediğiniz görünüme kavuşturacaktır.Merve hoca iyi ki varrr....Yaşasın spor yapmak.. 💪🏼💪🏼💪🏼

2019:11:30 17:11:48
Hatice Aydın

Hatice Aydın

Uzun süredir gittiğim bir spor salonu istedigim kiloya ve fizige ulastim cok güzel sonuclar aldim. kesinlikle mahreme cok önem veriyolar annem kapali ve birlikte gidiyoruz tüm kadınların rahatça spor yapabileceği bir salon spor hocasıda çok güleryüzlü ve samimi.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Tüm kadinlarin gönül rahatligiyla gidebilecegi bir spor salonu.

2019:11:28 17:04:49
tuğçe dağlar

tuğçe dağlar

1 senedir Venüs spor salonuna gitmekteyim ve hocamızdan oldukça memnunum bu salona geldikten sonra başka hiç bir yere gitmeyi düşünmedim. kendisi çok cana yakın ve hiç bir zaman insan ayırdığını görmedim herkese oldukça ilgili ve alakalıdır. çirkin ve gereksiz ithamlarda bulunan kişilere inanmadan önce herkesin gidip hocamızı tanımasını tavsiye ederim.

2019:11:27 10:03:12
E S

E S

Esnek saatlerinden dolayı tercih ettiğim spor salonu. İstediğim zaman geliyorum. Saat başı ders var. Onun dışında kendi istediğimiz şekilde de çalışabiliyoruz. Diğer spor salonları gibi belirli bir saatte gelmek zorunda değilsiniz. Samimi bir ortam. Merve Hanım çok ilgili.

2019:11:27 20:18:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı