Derya Durmaz Hair Art

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Derya Durmaz Hair Art Eskişehir

Derya Durmaz Hair Art, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir kuaför salonudur. 10 yıldan fazla bir süredir müşterilerine kaliteli hizmet sunan işletme, saç kesimi, renklendirme, bakım ve styling gibi birçok hizmeti profesyonel ekibiyle sunmaktadır.

Tarihçe

Derya Durmaz Hair Art, 2010 yılında Derya Durmaz tarafından kurulmuştur. Başlangıçta küçük bir salon olarak hizmet vermeye başlayan işletme, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla kısa sürede Eskişehir'in önde gelen kuaför salonlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Saç kesimi: 100 TL
  • Renklendirme: 200 TL
  • Saç bakımı: 150 TL
  • Styling: 80 TL

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kuaför ekibi
  • Kaliteli ürünlerin kullanımı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Modern ve şık salon dekorasyonu
Derya Durmaz Hair Art, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir işletmedir. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Eskişehir'de saç bakımı ve styling ihtiyaçlarınız için tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Derya Durmaz Hair Art Yorumlar - 1

user310570

Eskişehir Derya Durmaz Hair Art Kuaför gerçekten harika bir deneyimdi. Çok profesyonel ve samimi bir hizmet aldım. Saçımdaki değişim beni çok mutlu etti. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
irem kaya

irem kaya

Puana aldanıp gitmeyin sakın tüm puanlar yakın cevre tarafından yapılmış esnaflığın 1. Kuralı güler yüzdür ve iletişimdir esnaf sanaatkarlar kuralında bu yazar tabi okuyan bilebilir bunu maşanın altına düz fön çekmeniz gerektigini bilmediginizi düsünmüyorum fakat sohbet çay molasına gitmek icin daha çabuk nasıl kacarım diye isinizi yarım yamalak yaptınız sardığınız masalar 1 saat dayanmadı makyajı çırağa yaptırdınız 2 tel toka tutturup topuz dediniz vak masası var diyip normal masa ile vak efekti vermeye calistiniz is yerinizde durmadığınız gibi isleride takip etmediniz iş disiplininiz 0 buda isinizi en kötü haliyle yapmaniza sebep oluyor yakın çevreniz size yeter diye düşünüyorsunuzçünkü bu yorumu binlerce kişi görecek swvmediğiniz işi yapmayın bence kimse sizin suratınızı çekmek zorunda degil...çok şey yazardım fakat gerek yok bu bile çok size

2023:08:20 15:48:41
yüksel cansız

yüksel cansız

Böyle güzel bir ekiple birlikte olmaktan çok mutlu oldum. En kısa zamanda istedikleri başarıyı yakalayacaklarından eminim . Güler yüzlü hizmetleri için çok teşekkür ederim . Umarım her şey gönlünüzce olur .

2023:07:13 17:56:42
sevcan demiralay

sevcan demiralay

çok başarılı bir kuaför salonu saç makyaj tırnak manikür pedikür aklınıza gelebilecek her konuda çok iyi ve ilgililer size en çok yakışanı sizden iyi gözlemleyip yapabilen bi yer herkese tavsiye ederim 🌸

2023:07:14 04:53:58
ilknur Açıkgöz

ilknur Açıkgöz

Güzel sahibesinden salonun dizaynı uyguladığı işlem 10 üzerinden 10 çok keyif aldım ve memnun kaldım tavsiyemdir👍 tşk.edyrm emeğine sağlık başarılarının devamını diliyorm🙏🌹🥰

2023:07:13 16:20:08
Meryem Gök

Meryem Gök

Gayette temizdi herkes güler yüzle karşıladı yaptıkları işlemler çok güzeldi bende çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim 👏🏻

2023:07:14 08:35:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı