BEYAZ HAIR CLUB

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

BEYAZ HAIR CLUB Eskişehir

BEYAZ HAIR CLUB, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir kuaför salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, saç kesimi, saç boyama, saç bakımı, saç tasarımı ve güzellik hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

BEYAZ HAIR CLUB, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla Eskişehir'de güvenilir bir isim haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan salon, her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Saç kesimi: 50 TL
  • Saç boyama: 100 TL
  • Saç bakımı: 80 TL
  • Saç tasarımı: 120 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kuaförler
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Modern ve şık salon dekorasyonu
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
BEYAZ HAIR CLUB, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla Eskişehir'de tercih edilen bir kuaför salonudur. Saçınıza özen gösteren ve en iyi sonucu elde etmeniz için çalışan bir ekip sizi bekliyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı BEYAZ HAIR CLUB Yorumlar - 1

user310564

Eskişehir BEYAZ HAIR CLUB Kuaför gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Çalışanlar son derece profesyonel ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Saç kesimi ve renklendirme konusunda gerçekten uzmanlar. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Katre Azra YILDIRIM

Katre Azra YILDIRIM

Arkadaşımın doğum günüydü, kırık fön istedi ve çok güzel oldu. Ben de içe dışa dönük fön karışık istedim. Tam istediğim gibi yaptılar. Normalde dalgalı saçlı olduğum için kuaförlerde sıkıntı yaşarım ama yeteri kadar bilgi sahibilerdi. Oldukça memnun kaldık. Fazla düşünmenize gerek yok bence gayet temiz çalışıyorlar, güvenebilirsiniz.

2024:01:05 12:28:01
Gamze Yıldırım

Gamze Yıldırım

Eskişehir'in sözde çok ünlü bir kuaförünün tamamen yaktığı saçlarımı düzeltme yolları ararken Beyaz Kuaför ile tanıştım. Kaynak taktırmayı çok istiyordum ancak cesaret de edemiyordum. Kendilerinin saç ve peruk merkezi olan Chanel saça yönlendirdiler beni orada da Muharrem bey ile tanıştık. Kendisi sabırla tüm isteklerimi tek tek dinledi bütün sorularımı yanıtladı ve kaynak takımını gerçekleştirdik. O kadar ilgilendiler ki sonrasında birebir her kafama takılan şey için iletişim kurabildik. Düğünümün olmasına yakın yeniden söküm tamir cila işlemlerini Chanel de gerçekleştirdik tabikiii düğün kuaförüm de kuşkusuz Beyaz Kuaför oldu saç makyaj herşey harikaydı fotoğraflarımı da ekledimmm🥳. 10 haziran söküm takım işlemi oldu ve Ekim ayındayız bir tane düşen kaynağım yok 🤗 Müşterilerine çok saygılı çok ilgili aynı zamanda da aileden biri gibi davranıyorlar. Keşke etiketleyebilsem ama özellikle belirtmek istiyorum ki Beyaz Kuaför Ali Bey, Gönül abla Chanel de ise Muharrem beye çok teşekkür ediyorum 🤍🌸

2023:10:12 12:33:47
zeynep Sinav

zeynep Sinav

Tam anlamıyla BERBAT! Saçımı yıkarken resmen yüzüme su sıçtarıp durdular, saçma sapan kesip üstüne de kuruturken kulağımı yaktılar. Ne düzgün bir iletişim var ne istediğinizi yapabiliyorlar ne de güler yüz görebilirsiniz. İnstagramdaki postlarına showlarına bakıp kanmamak lazım böyle yerlere. Tonla filtre ile yapılan işi güzel göstermek çok basit. Kuaförlüğü sadece keseyim yapayım göndereyim diye lanse etmek olarak algılamışlar. Sorulan fiyatlardan çok çok fazlasını söyleyip insanları kasada onu ödemeye mecbur bırakmak da dolandırıcılık.

2023:12:30 11:49:43
Arzu Kavas

Arzu Kavas

Sürekli kesim işlemleri ve keratin bakımı için gittiğim bir yer beyaz kuaförün üzerine tanımıyorum. Saçlarımı boya sayesinde yaktım sağolsun tufan bey benimle çok ilgili ve alakalı bir şekilde saçımı eski haline kavuşturdu. Bütün Çalışanları güler yüzlü, ilgili ve alakalı ben çok memnunum çok teşekkür ederim ☺️

2023:12:04 00:04:29
Yağmur Can Gündoğan

Yağmur Can Gündoğan

Bu ikinci gelişim. İlk boya işlemimi yakışmazsa düşüncesiyle çok korkmama rağmen burada yaptırmıştım. Ben saçlarımdan çok memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

2023:12:23 10:31:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 10:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı