GYMFIT VEGA OUTLET

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

GYMFIT VEGA OUTLET Eskişehir

GYMFIT VEGA OUTLET, Eskişehir şehrinde spor giyim ve ekipmanları alanında hizmet veren bir mağazadır. 2010 yılında kurulan işletme, spor tutkunlarına kaliteli ürünler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

GYMFIT VEGA OUTLET, spor giyim ve ekipmanları sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Mağaza, Eskişehir'de spor tutkunlarına geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

GYMFIT VEGA OUTLET, uygun fiyatlarla kaliteli spor giyim ve ekipmanları sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
GYMFIT VEGA OUTLET'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlar ile spor tutkunlarına en iyi hizmeti sunmaktayız. Mağazamıza uğrayarak siz de spor ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı GYMFIT VEGA OUTLET Yorumlar - 1

user310528

Eskişehir GYMFIT VEGA OUTLET Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem cardio hem de ağırlık antrenmanları yapabilirsiniz. Ayrıca grup dersleri de oldukça kaliteli ve eğlenceli. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Benim için en önemli kriterlerden biri olan ekipmanların kalitesi de oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
melih karamalaklar

melih karamalaklar

Tesis kullamindan ve yeterliliğinden çok memnunum. Değerli personelleriniz asli hanım,funda hanım ve elem hanımın turnike giris çıkışlarındaki yardımları ve guler yüzleri için çok teşekkür ediyorum..

2024:01:24 17:10:11
abdullah kaplan

abdullah kaplan

7 Aydır düzenli olarak gittiğim salon.Temiz hijyenik ve büyük bir salon.Personeli ve hocalar güler yüzlü yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar özellikle FUNDA hanıma çok teşekkür ediyorum.Düşünen herkese tavsiye ediyorum düşünmeyin hemen başlayın 😉😉

2024:01:24 17:08:08
Dilara Özcan

Dilara Özcan

Agirlik anterman alternatiflerinden ve salonun hijyeninden cok memnunum. Dolabimin kitili kalmasinda ve uyeligim hakkindaki iletisim ve yardimlari icinde asli hanıma teşekkür etmek isterim

2024:01:24 14:26:49
Merve Ünlüce

Merve Ünlüce

Girişte Satış danışmanı departmanında çalışan Funda Hanımın sormuş olduğum sorunlara ilgisi ve yardımcı olmaya çalışması çok memnun bıraktı. Kendisine teşekkürlerimi iletmek isterim ...

2023:12:06 16:15:42
Suleyman Gurdal

Suleyman Gurdal

Arada sırada basketbol sahasını kullandığım, güncel durumda, geçmiş aylardaki tecrübelerime göre düzelmeler gözlemlediğim bir işletme. Akşam saatlerinde basketbol oynamaya başlamamla birlikte sahanın ışıklarının sadece bir tanesinin çalıştığını görerek düzeltimesini rica ettim. Bu sorunun düzeltilmesini rica etmemizin (bir arkadaşımla birlikte) ardından, çok da fazla beklememize gerek kalmadan ışıklar güzel bir şekilde düzeltildi. Bunun için teşekkür ediyorum.Daha önce, çok daha düşük bir puanlama ile paylaştığım negatif deneyimlerim ise aşağıdaki gibidir. Ekim 2023'ten beri bu tip sorunlarla karşılaşmadığımı belirtmek isterim.ESKİ YORUMUM (2 Yıldız)Bu tesisi arada sırada basketbol sahasında (yarım saha mevcut) şut atmak için kullanıyorum. Haftada 1, belki 2 kez gittiğim bir düzende, 3 aydan biraz az bir süre içerisinde 3-4 kez tesise gidip, tesisin arıza, tadilat vb. sebeplerle kullanılamayacak durumda olduğunu görüp geri dönmek zorunda kaldım. Böyle durumlarda aboneleri ile boşu boşuna tesise gelmemeleri için bir duyuru paylaşacak kadar bile yaptıkları işe ve abonelerine saygıları yok gördüğüm kadarıyla. Belediye parkı gibi :) Gidiyorsunuz ve sıkıntı yoksa kullanabiliyorsunuz.Yaptığım iş ve yaşam tarzım sayesinde böyle aksaklıklar çok canımı yakmadığı için kullanmaya devam ediyor ve kendileriyle mahkemelik olmuyorum. Ama kesinlikle kimseye tavsiye edebileceğim bir işletme değil. Abonelik ücretleri sanırım diğer alternatiflere göre uygun. Hizmet anlayışları belki de bu yüzden böyledir. Araştırdığım dönemde basketbol sahası olan başka bir alternatif bulamadığım için diğer şirketlerden fiyat almamıştım. İşi gücü olan bir yetişkinseniz ve paranızı, zamanınızı verimli kullanmak, yaptığınız planları uygulayabilmek sizin için önemliyse uzak durmanızı, daha profesyonel şekilde yönetilen işletmelere yönelmenizi tavsiye ederim. 'Ödediğim fiyata göre fena değil işte' diyebileceğiniz, 'tamamen çöp' denilebilecek kadar kötü olmayan bir yer.

2023:12:25 01:42:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı