Petrol Ofisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Petrol Ofisi

Petrol Ofisi, Eskişehir şehrinde bulunan bir akaryakıt istasyonudur. Şehirdeki birçok noktada hizmet veren Petrol Ofisi, yakıt ihtiyacını karşılamak için müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Petrol Ofisi, 1941 yılında Türkiye'nin ilk akaryakıt şirketi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde büyüyerek Türkiye'nin en büyük akaryakıt dağıtım şirketlerinden biri haline gelmiştir. Eskişehir şehrinde de uzun yıllardır hizmet veren Petrol Ofisi, güvenilir ve kaliteli yakıt sağlayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Petrol Ofisi, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine yakıt sunmaktadır.
  • Kaliteli yakıtı uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş istasyon ağı ile müşterilere kolay erişim imkanı sunar.
  • Kaliteli ve güvenilir yakıt sağlar.
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla çalışır.
Petrol Ofisi, Eskişehir şehrinde tercih edilmesi gereken bir akaryakıt istasyonudur. Kaliteli yakıtı uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutar ve geniş istasyon ağıyla müşterilerine kolaylık sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Petrol Ofisi Yorumlar - 1

user310524

Eskişehir Petrol Ofisi Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakımı ve temizliği konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

2 Ekim 2024
falla26 Özkan

falla26 Özkan

Müşteri ile ilgilenim sıfır karşılama güler yüz sıfır

2024:01:03 14:17:54
N Bahadır Ergün

N Bahadır Ergün

Sivrihisar caddesinde, daha önceden Opet'di.PETROL OFİSİ olmuş.Marketi ve üç araçlık yıkama kabini var. Şehir merkezinde fakat sakin, benzini alıp, aracını yıkayıp, lastiklerin havasını kontrol ederek yola çıkmak isteyenler için uygun.Çalışanlar güleryüzlü, ilgili.

2021:10:28 19:08:37
sercan atagüven

sercan atagüven

Öncelikle pompacı arkadaşların sanki işlerini zoraki yapması bir hoşgeldiniz dememesi içeri ödeme yaptığım arkadaşın suratıma bakmaması gibi can sıkıcı durumlar yaşadım bir daha da asla kullanmayacağım bir petrol ofisi.

2023:08:04 06:27:04
Umahan Uzun

Umahan Uzun

Pompacı arkadaşların çenesini nerede düşürdüğü bilinmiyor müşterilerle nasıl konuşulacağını bilmiyorlar çok muhatap oluyorlar yaşlarına başlarına bakmayıp insanlara sarkıntılık ediyorlar bunların herhalde kızı karısı anası babası bacısı yok ya bunları buradan kaldırın insan gibi birilerini koyun ya da eğitim verin bu durumu ikinci kez yaşıyorum yaşadığım için bunları yazıyorum çok sinirlendim

2023:01:22 18:43:39
A. Sami ORAL

A. Sami ORAL

Tertemiz, pırıl pırıl... Tuvaletleri müthiş. Marketi tertipli ve düzenli. Genel olarak değil fakat bazı çalışan arkadaşlar tavırlarına biraz daha dikkat etse iyi olur. Aslında beş yıldız verecektim bu sebepten dolayı dört yıldız veriyorum...

2022:11:03 19:50:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı