Good Life Fit Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Good Life Fit Club Eskişehir

Good Life Fit Club, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir spor ve fitness merkezidir. 2010 yılında kurulan işletme, geniş ve modern tesisleriyle müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Good Life Fit Club, spor ve fitness tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Profesyonel eğitmenler eşliğinde, her yaş ve seviyedeki bireylerin spor yapabileceği bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri
  • Bireysel antrenmanlar

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Profesyonel ve deneyimli eğitmenler
  • Çeşitli grup dersleri ve programlar
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Good Life Fit Club, sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyen herkes için ideal bir spor merkezidir. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapabilir, sağlıklı beslenme konusunda destek alabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışı ve modern tesisleriyle Good Life Fit Club, Eskişehir'de tercih edilmesi gereken bir spor merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Good Life Fit Club Yorumlar - 1

user310503

Eskişehir Good Life Fit Club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için geniş imkanlar bulunuyor. Ayrıca temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

2 Ekim 2024
Cansu Uzun

Cansu Uzun

Yıllardır spor yapan biri olarak geldiğim bu spor salonuna yorum yapmadan duramazdim. Spor salonunun sahibinden tutun hocalarına kadar kendinizi çok rahat hissedeceğiniz aynı zamanda profesyonel anlamda sizi etkileyecek bir salondur. Federasyona bağlı olmaları, eğitmenlerin yeterliliklerinin master seviyesinde olması ve hijyen konusunda asla tereddüt etmeyeceginiz bir yerdir. İçtenlikleri ve yetkinlikleri ile size spor yapmayı sevdiren bir ekip ile çalışmak harika...herkese tavsiye ederim... İyi ki sizinle yolum kesişti Goodlife Fitclub💜

2024:01:25 16:49:24
fatma kırkses

fatma kırkses

Eskişehir de gidebileceğiniz en iyi spor salonu diyebilirim. Güler yüzlü personel, kaliteli ve profesyonel eğitimin adresi GoodLife FitClub🏆Hijyen açısından mükemmel, spor sonrası içten samimi bir sohbetin adresi GoodLife FitClub⭐⭐⭐⭐⭐

2023:11:28 16:30:15
Cansu DUMAN

Cansu DUMAN

Evinizde özel ders alıyormuşsunuz gibi rahat ve sıcak bir ortam. İhtiyacınıza göre doğru yönlendirmeyle benim gibi spora uzak biri için bile aşırı motive edici derslerle kendi sınırlarınızı zorluyorsunuz. Mutlaka gelip tecrübe etmelisiniz. Kalori yakmanın en keyifli hali burada. Teşekkür ederiiizzz 😊

2023:10:06 15:38:43
Hacer Kıroğlu

Hacer Kıroğlu

Yeni başladım ama Şehma Hocam ve Serap Hocam ile birlikte kaliteli, profesyonel bir ortamda kısa sürede hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendimi harika hissetmeye başladım. Çalışanlar için saatler konusundaki anlayış ve destekleri de önemli bir ayrıcalık. Tavsiye ederim😊🥇👍

2023:09:30 09:29:52
Sibel Ozkan

Sibel Ozkan

Profesyonel bir ekiple spor yapmak her zmaan keyifli. Kendileri her spor sonrasi çalışılan tüm ekipmanları dezenfektan ile siliyor ki bu çoğu salonda yok. Pandemi önlemleri özellikle dikkate alınıyor. Temiz olmaları ve tüm personellerin güler yüzlü olması mikemmel.

2022:02:18 08:14:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 08:00–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı