GYMFIT-NEO AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

GYMFIT-NEO AVM Eskişehir

GYMFIT-NEO AVM, Eskişehir şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor merkezidir. Müşterilerine geniş bir yelpazede spor olanakları sunan işletme, modern ekipmanlar ve profesyonel antrenörler ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

GYMFIT-NEO AVM, 2015 yılında Eskişehir'de açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

GYMFIT-NEO AVM, uygun fiyatlarla spor yapma imkanı sunmaktadır. Aylık, üç aylık ve yıllık üyelik seçenekleri ile müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ekipmanlar
  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş spor alanları
  • Grup dersleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
GYMFIT-NEO AVM, spor yapmayı seven herkes için ideal bir spor merkezidir. Modern ekipmanları, profesyonel antrenörleri ve geniş spor alanları ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyenler için tercih edilmesi gereken bir spor merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı GYMFIT-NEO AVM Yorumlar - 1

user310491

Eskişehir GYMFIT-NEO AVM Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada spor yaparken hem eğleniyor hem de motive oluyorsunuz. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

2 Ekim 2024
B. A.

B. A.

Bir süredir Gymfit in üyesiyim, izlenimlerimi anlatayım. Üye olacak arkadaşlara yol gösterici olsun.Hafta sonları ( ve okulların tatil olduğu zamanlarda) lise kantinine dönüyor. Her makine başında 4-5 ergen, ellerinde telefon, makineyi işgal edip muhabbet ediyorlar. Özellikle yazın önünden geçilecek yer değil.Akşamları aşşşırı kalabalık, nefes alacak oksijen yok. Sabah ve Öğle saatleri nispeten iyi.Elektrik çok gider diye klimayı çalıştırmıyorlar , sağa sola ve tavana taktıkları skorsky pervanesi ile alanı havalandırmaya çalışıyorlar. Fakat bu iş vantilatörle çözülecek bi iş değil çünkü alana taze hava gerekiyor.Yazın sıcaklığın 33 C ye vurduğunu gördüm, kışın da 19 C ye kadar düşüyor. Kışında ısıtmıyorlar.20 tane koşu bandı varsa düzgün çalışan max 6-7 dir.Kalanı ya direkt kapalı ya da düzgün çalışmıyor. Bu diğer makineler için de geçerli. Bozulan ya da atıyorum kablosu kopan bir makine bir aydan önce tamir edilmiyor..2 yıldır hiç çalışmayan koşu bantları ve eliptik makineleri var.Basketbol potası var ama cikletten çıkma 50 tl lik top aldıkları için 2 günde bir patlıyor.Işıklandırma çok zayıf, hava karardığı zaman telefonunuzun ışığına ihtiyaç duyabilirsiniz .Girişte turnike var ve cep telefonundan QR kod okutarak giriyorsunuz ama çoğunlukla giremiyorsunuz çünkü o da düzgün çalışmıyor.Sonra resepsiyondaki çok güler yüzlü (!) çalışanlar gelip turnikeyi açıyorlar size.Gelelim soyunma odalarına. 150 tane dolap varsa taş çatlasın 50 tanesinin kilidi çalışıyordur. Bazı dolapların kilidi hiç yok.Duş kabinleri sidik kokuyor. 1 tane erkek çalışan var adam her yere yetişmeye çalışıyor ama yeterli olmuyor tabi. Duş başlıklarının çoğu arızalı suyu açınca su sağa sola gidiyor ama size gelmiyor.Salonun iyi yönü ne: Orkun ve Volkan hocalar.Alışveriş merkezi içinde olması ve kapalı otopark.Ulaşımının kolay olması (en azından benim için)

2023:10:14 19:31:50
Suleyman Gurdal

Suleyman Gurdal

Arada sırada basketbol sahasını kullandığım, güncel durumda, geçmiş aylardaki tecrübelerime göre düzelmeler gözlemlediğim bir işletme. Akşam saatlerinde basketbol oynamaya başlamamla birlikte sahanın ışıklarının sadece bir tanesinin çalıştığını görerek düzeltimesini rica ettim. Bu sorunun düzeltilmesini rica etmemizin (bir arkadaşımla birlikte) ardından, çok da fazla beklememize gerek kalmadan ışıklar güzel bir şekilde düzeltildi. Bunun için teşekkür ediyorum.Daha önce, çok daha düşük bir puanlama ile paylaştığım negatif deneyimlerim ise aşağıdaki gibidir. Ekim 2023'ten beri bu tip sorunlarla karşılaşmadığımı belirtmek isterim.ESKİ YORUMUM (2 Yıldız)Bu tesisi arada sırada basketbol sahasında (yarım saha mevcut) şut atmak için kullanıyorum. Haftada 1, belki 2 kez gittiğim bir düzende, 3 aydan biraz az bir süre içerisinde 3-4 kez tesise gidip, tesisin arıza, tadilat vb. sebeplerle kullanılamayacak durumda olduğunu görüp geri dönmek zorunda kaldım. Böyle durumlarda aboneleri ile boşu boşuna tesise gelmemeleri için bir duyuru paylaşacak kadar bile yaptıkları işe ve abonelerine saygıları yok gördüğüm kadarıyla. Belediye parkı gibi :) Gidiyorsunuz ve sıkıntı yoksa kullanabiliyorsunuz.Yaptığım iş ve yaşam tarzım sayesinde böyle aksaklıklar çok canımı yakmadığı için kullanmaya devam ediyor ve kendileriyle mahkemelik olmuyorum. Ama kesinlikle kimseye tavsiye edebileceğim bir işletme değil. Abonelik ücretleri sanırım diğer alternatiflere göre uygun. Hizmet anlayışları belki de bu yüzden böyledir. Araştırdığım dönemde basketbol sahası olan başka bir alternatif bulamadığım için diğer şirketlerden fiyat almamıştım. İşi gücü olan bir yetişkinseniz ve paranızı, zamanınızı verimli kullanmak, yaptığınız planları uygulayabilmek sizin için önemliyse uzak durmanızı, daha profesyonel şekilde yönetilen işletmelere yönelmenizi tavsiye ederim. 'Ödediğim fiyata göre fena değil işte' diyebileceğiniz, 'tamamen çöp' denilebilecek kadar kötü olmayan bir yer.

2023:12:25 01:45:11
gezentii

gezentii

6aydır bu şubeye gidiyorum. Daha öncesinde 1.5sene başka şubesine gittim. Ama bu şube rezalet. İçeri havasız. Bozulan aletler tamir edilmesi çok uzun zaman alıyor. Havalandırma problemini 6aydır sürekli dile getiriyorum hiç bir çözüm yok. İçerdeki personrle söylüyorum uygulamaya yazın çözülür diyorlar. Uygulamaya yazıyorum içerdeki personel arıyor halledicez diyor. Ama içeri hala havasız. Bir spor salonunda sıcaklık nasıl29 derece olabilir? İçerisi ter kokusundan geçinmiyor. Adına güvenip yazılmayın. Daha bugün gittiğimde bir aleti alıp başka şubeye götürdüklerini öğrendim. Bizi sptal yerine koymaktan başka bir işe yaradıkları yok. Senelik üyelik ücretini alıp gerisiyle ilgilenmemekten başka yaptıkları hiçbirşey yok. Defalarca erkek soyunma odasındaki lavabolardan ysz ayında kaynar su aktığıyla ilgili şikayette bulundum. Bugün hala kaynar su akıyordu. Üyeliğimin bitmesinden sonra kapısının önünden bile geçmem. Ki ben bu şubeye kendimle birlikte4 arkadaşımı yazdırdım. Basket sahası kapanır 1ay açılmaz. Açılır balon olmuş topları koyarlar. Söyleriz söyleriz 1tane basketbol topunu aylar sonra alıp getirirler.

2023:08:02 12:28:04
Eddy

Eddy

7 yıllık fitness geçmişi olan biri olarak evime çok yakın olduğu için 1 senelik üyelik yaptırıp ilk günden üyeliğimin iadesini istedim. içerisi mahşer yeri gibiydi hocalar kayıt yaparken benimle ilgileneceklerini söylediler lakin geldiğimde ne ilgilenen ne umursayan oldu zorla yanıma hoca çağırtmakla uğraştım güç bela birini bulup ölçülerimi aldırdım beni koşu bandına çıkarıp yarım saat başımda bekledi. sadece en başında işini yapıp beni rahat bırakması gerekirken tam tersi olması cidden garipti. üyelerde garip insanlar herkesin gözü herkesin üstünde kimse kendi sporuna odaklanmıyor. Sıfır tavsiye.

2023:09:14 22:21:25
Kamasylvia

Kamasylvia

Basketbol sahasına hiç önem verilmiyor. Akşam oynamak mümkün değil çünkü loş bir ortam var ışıkları beyaz değil. İstekler dikkate alınmıyor. Üyeliği yenilemeyeceğim bu yüzden.

2023:10:03 09:24:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı