GYMFIT PLAZA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir GYMFIT PLAZA

GYMFIT PLAZA, Eskişehir şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir tesis olarak 2010 yılında kurulmuştur. Müşterilerine modern ve donanımlı bir spor salonu deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, geniş bir yelpazede spor ve fitness aktiviteleri sunmaktadır.

Tarihçe

GYMFIT PLAZA, Eskişehir'de spor ve fitness tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • UYelik seçenekleri ve paketler mevcuttur.
  • Fiyatlar, hizmet alınan süreye ve sıklığa göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı spor salonu
  • Profesyonel antrenörler eşliğinde egzersiz programları
  • Çeşitli grup dersleri ve aktiviteler
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
GYMFIT PLAZA, Eskişehir'de spor yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Modern tesisleri, profesyonel antrenörleri ve geniş hizmet yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Spor yaparken keyifli ve verimli zaman geçirmek isteyenler için tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı GYMFIT PLAZA Yorumlar - 1

user310483

Eskişehir GYMFIT PLAZA Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için geniş imkanlar bulunuyor. Ayrıca temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.Puan : 4

2 Ekim 2024
Gökhan

Gökhan

Üyelik için gittiğinizde personel çok ilgili. Salon temizliği ve havalandırması iyi. Salon büyük ama ölü alan fazla olduğu için çalışma alanları çok sıkışık. Aylardır arızalı olan ekipmanlar var. Kondisyon küreği bozuk.Soyunma odasında dolapların yaklaşık 1/3ü bozuk.Yüzme havuzu biraz küçük ama yeterli. Jakuzi bozuk çalışmıyor. Buhar odası çalışmıyor.Sauna çok kötü. Herkes kafasına göre sauna sobasına su döküyor, havlu kullanan yok, kapısı tam kapanmıyor. Oda içi boş pet şişe çöpleriyle dolu oluyor genelde. Defalarca çalışanlara söylememize rağmen ilgilenen yok.Yönetim ve personel muhabbeti bırakıp iş yerlerine biraz özen gösterirlerse kaliteli bir spor salonu olabilirler.

2024:01:05 10:30:04
ONUR SOKUM

ONUR SOKUM

Açıkçası güzel bir salon çeşitli yeterince alan var genelde bazı aletler haricinde sıra beklemiyorsunuz. Fakat ben havuz sauna için özellikle sadece spor hizmeti veren bir yer yerine tercih ettim. Ve tabiki ücreti diğer salonlara göre çok daha yüksek . Fakat sauna haftalarca çalışmıyor. Havuz ara ara çalışıyor fakat hani geçenlerde arkadaşlarla dereye girdik buz gibi nasıl iyi geldi kafasında bir insan değilseniz su hep soğuk 27 derece olduğunu söylüyorlar ben gelip giremeyip çok gittiğimi biliyorum özellikle soğuk havalarda. Jakuzinin çalıştığına 1 kere denk geldim. Küçük bir çocuk havuzu gibi o da soğuk 1 kere çalışırken güzeldi. Soyunma odasındaki dolapların da yarısı çalışmıyor kilitleri bozuk. Duşlar çalışmıyor yarısı bozuk. Açıkçası spor açısından idare eder eskişehirdeki salonlara göre ama spa tarafı yokmuş gibi düşünerek yazılın şanslı iseniz kullanabilirsiniz.

2023:11:05 16:29:40
A. Sami ORAL

A. Sami ORAL

Yeni kayıt oldum. İki haftadır gidip geliyorum. İlk üyelikte ilgi ve alaka o biçim fakat daha sonrasında herkes kendi halinde. Elbise dolaplarının bir kısmı arızalı. Söylememize rağmen çok da dikkate alındığını düşünmüyorum. Havuzunu henüz kullanmadım bilgim yok. Açıkçası beni çok tatmin etmedi. Yapacak bişey yok. Kayıt olduk mecbur takılıcaz artık.

2023:12:16 13:00:54
turan Kucukkaya

turan Kucukkaya

Satış danışmanları gayet yardımcı ve güler yüzlü ayrıca salon gayet temiz. Her iki katında da ağırlıklar yetersiz ,ağırlık çalışma makinelerinin sayısı yetersiz, kardiyo alanı yeterli. Soyunma odasındaki dolapların çoğu bozuk, müzik sesi çok yüksek, yazın havalandırma kötü hala pervane kullanıyorlar, havlu kullanımı az ayrıca uyaran yok, evime yakın başka salon olmadığını için tercih ediyorum. Bunları yerine getiremedikleri için fiyatı fazla.

2023:11:17 17:22:51
Muhammed Öngel

Muhammed Öngel

Çalışanları, antrönörleri, hizmetlileri herşeyiyle çok güzel bir spor salonu. Okullar başladıktan sonra çok daha güzel hala geldi benim gittiğim saatlerde (3-5) yoğunluk çok az.Bunun haricinde misafir durumda gereksiz problem yaratan spor salonu. 1 yılda 1 misafir hakkı vermeleride ayrıca saçma.Ben öneririm. Geleceğiniz saatler gündüz vakitleriyse rahatlıkla sporunuzu yapabilirsiniz. Çünkü akşam üzeri kalabalık oluyor.

2022:10:07 03:37:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı