Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Sporium

Sporium, Eskişehir şehrinde spor malzemeleri ve ekipmanları satan bir mağazadır. 2005 yılında kurulan işletme, sporcuların ihtiyaç duyduğu her türlü ürünü kaliteli ve uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Tarihçe

Sporium, spor malzemeleri sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir işletmedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • İndirim ve kampanyalar

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Marka çeşitliliği
  • Profesyonel ve deneyimli personel
Spor malzemeleri alışverişinizde Sporium'u tercih etmeniz, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulabileceğiniz ve profesyonel hizmet alabileceğiniz bir mağaza deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı Sporium Yorumlar - 1

user310473

Eskişehir Sporium Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ayrıca eğitmenler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

2 Ekim 2024
Emre E.

Emre E.

Mahalle arasında ancak güzel bir mekan, ulaşım otopark vb sorun yok

2023:10:06 07:56:27
Ege Çelik

Ege Çelik

Soyunma odalari,tuvaletler fln genel olarak temiz. Ama eğer güçlüysenizağır antrenman yapmaniz biraz zor çünku cogu makine yazdigi kiloya kadar cikmiyor mesela makine 100kg'a kadar cikiyor fakat agirlik seçip taktiginiz çubuk gibi şey izin vermedigi icin 65kg'dan fazla giremiyorsunuz. Özetle başlangiç ve orta seviye için uygun bir salon press makineleri cok iyi olmasada sırt makineleri fena degil squat rack olmamasi cok buyuk bir eksi dumbeller 35e kadar cikiyor biraz daha fazla olabilirdi

2022:07:12 11:41:39
Berivan Halis

Berivan Halis

Çok ferah ve temiz bir spor salonu. Hocalar ilgili ve bilgili. Tavsiye ediyorum.

2023:04:11 13:28:33
Tugay Cavus

Tugay Cavus

Güzel bir spor salonu ama işi bilenler için. Yeni başlıyanlar için o kadarda güzel değil ilgilenen yok. Sadece program yazıp veriyolar o kadar.

2022:03:15 11:30:18
Çiğdem Şimşek

Çiğdem Şimşek

Mekan ve ozellikle grup derslerine giren nihal hocadan cok memnunum. Ancak salonun kapasitesinden cok cok fazla uyelik aldiklari icin kucucuk bir odada 30 kişi herkesin birbirine carparak grup dersi yaptigi oluyor. Ustelik fitness uyeligi ve grup uyeligi diye ayirip grup uyeligine ekstra ücret aliyorlar. Cogu grup dersine yer bulamadigim icin katilmadan geri donuyorum. Sirf 8 aylik parayi alalim sonra ne yaparlarsa yaparlar mantigindan dolayi kapasitenin uzerinde uye yapmislar. grup derslerini her dersi haftada 3-4 defa olacak sekilde bolseler insanlar paralarinin karsiligini alabilir. Iki aydir uyeyim Ama bes defa ancak icime sinerek grup dersine girdim. Nihal hocaya bes yildiz. Ama salon politikasi berbat. Amaclari sadece uye baglamak. Arz talep mantigina göre hareket edilmiyor. Uye olmadan once dusunun derim Ben pisman oldum.

2018:02:23 19:52:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:00
  • Salı 10:00–23:00
  • Çarşamba 10:00–23:00
  • Perşembe 10:00–23:00
  • Cuma 10:00–23:00
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar 10:00–19:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı