Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

MACFit Eskişehir

MACFit, Eskişehir şehrinde bulunan bir spor ve fitness merkezidir. 2015 yılında kurulan MACFit, modern ekipmanları ve uzman antrenörleri ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

MACFit, Türkiye genelinde birçok şehirde şubeleri bulunan bir spor merkezi zinciridir. Eskişehir şubesinin açılmasıyla birlikte, şehirde spor yapmayı sevenler için yeni bir alternatif oluşturmuştur.

Fiyat Politikası

MACFit, uygun fiyat politikası ile geniş kitlelere hitap etmektedir. Aylık üyelik paketleri ve indirimli kampanyaları ile müşterilerine ekonomik bir spor deneyimi sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve güvenli ekipmanlar
  • Uzman antrenörler
  • Geniş ve ferah alanlar
  • Grup dersleri ve bireysel antrenman imkanları
MACFit, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatları ve geniş olanakları ile Eskişehir'de spor yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Spor yaparken keyif almak ve formda kalmak isteyenler için MACFit doğru adres!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Tepebaşı MACFit Yorumlar - 0

ÖZKAN A.

ÖZKAN A.

Ben günlük girişle girdim, bu sıcak günlerde klimalar açıktı gymfit de akşam açıyorlar. Öğlen gittim kalabalık oranı gayet ideal di. Girişteki arkadaş güzel karşıladı. Salon temizliği güzel. 2 katdan oluşuyor gayet ferah salon.

2023:08:14 12:39:15
Esma Çankaya

Esma Çankaya

Özellikle spora yeni başlayanlar için tavsiye ediyorum. Salon çok güzel, hocalar olabildiğince yardımcı oluyor ve güler yüzlüler. Salonun temizliği ve düzenini saymıyorum bile.Ayrıca bı sıkıntı olduğunda ( olacağını düşünmüyorum ama) danışman arkadaşlar ( özellikle Can Bey ) hemen yardımcı oluyorlar.Deneyin, pişman olmazsınız :)

2024:01:15 22:03:50
ahmet Takmaz

ahmet Takmaz

Şuan 3. Ayımdayım yönetim kadrosu olsun keza eğitmenler olsun çok sıcak ve ailem gibi hissettiriyor. Betül hoca, Janset hoca, Ahmet hoca, Duygu hoca, hepsi harika insanlar. Giderseniz Özlem hanım ve ekibi ile tanışmanızı tavsiye ederim.

2024:01:15 16:03:44
Emine Erdogan

Emine Erdogan

2 yıllık bir macfit üyesi olarak salondan hocalardan yana içiniz rahat olabilir.Salonun grup dersleri ayrı bir güzel yanı.Bir de Oya hocam var tabi onun yeri apayrı onunla birlikte stres atıyoruz eğleniyoruz güçleniyoruz esniyoruz şekilleniyoruz deneyim kazanıyoruz bir sürü yeni şey öğreniyoruz ve daha bir sürü şey😊iyi ki var.

2024:01:16 09:09:59
Hakan Karaca

Hakan Karaca

Bilgi almak için geldim hocalar olmasa ilgilenen yok Özlem Hanım hiç müdür gibi değildi suratı bir karış bir şekilde karşıladı ve hiç yardımcı olmadı...

2024:01:26 15:03:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:30
  • Salı 07:00–22:30
  • Çarşamba 07:00–22:30
  • Perşembe 07:00–22:30
  • Cuma 07:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı