Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Bür Mobilya Eskişehir

Bür Mobilya, Eskişehir şehrinde faaliyet gösteren bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bür Mobilya, 30 yılı aşkın bir süredir Eskişehir'de mobilya sektöründe hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve üst segment mobilya ürünleri sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, kaliteye uygun olarak belirlenmiştir.
  • Ödeme kolaylıkları ve kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ve farklı tarzlarda mobilya seçenekleri sunulmaktadır.
  • Özel tasarım ve ölçüye göre mobilya imalatı yapılmaktadır.
  • Profesyonel ve deneyimli tasarım ekibi bulunmaktadır.
Bür Mobilya, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Eskişehir'de mobilya ihtiyacınızı karşılamak için güvenilir bir adres olan Bür Mobilya, her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Bür Mobilya Yorumlar - 1

user310413

Eskişehir Bür Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem ürün kalitesi hem de müşteri hizmetleri oldukça başarılıydı. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunması da tercih sebebim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Tuğra Dönmez

Tuğra Dönmez

Berbat biryer, ödemesini yaptığımız ürünü vermediler sürekli ertelediler 12 gün demişlerdi 1 ay oldu, her gün aradık hep bahane uydurdular, ürünü satarkende çok ilgili davrandılar, sattıktan sonra aradığımızda bir bayan kızar ve ukala bir dil ile bize cevap verdi, iptal edin o zaman tarzı konuştu. kesinlikle tavsiye etmiyorum burası müşteriden anlamayan çok kötü bir yer, arıyoruz açmıyorlar, size şiddetle tavsiye ediyorum buradan alışveriş yapmayın pişman olursunuz. Hiç ilgilenmiyorlar, uğraşmıyorlar ve siz peşinden gittikçe sizi tersliyorlar.

2022:12:17 15:35:00
Ahmet Altunkaya

Ahmet Altunkaya

Güzel

2018:05:23 20:46:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı