Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Önder Mobilya Eskişehir 2. Şubesi

Önder Mobilya, Eskişehir şehrinde bulunan köklü bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan firma, kaliteli ve şık mobilya ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Önder Mobilya'nın Eskişehir'deki 2. şubesi, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Önder Mobilya, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Eskişehir'deki 2. şubesi ise 2010 yılında açılmış olup, bölgedeki mobilya ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Önder Mobilya, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Firma, uygun fiyatlarla kaliteli mobilya ürünlerini müşterilerine sunarak, herkesin evini istediği gibi dekore etmesine olanak tanımaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı mobilya seçenekleri
  • Profesyonel ve deneyimli satış danışmanları
  • Özel tasarım ve ölçüye göre mobilya imkanı
Önder Mobilya Eskişehir 2. Şubesi, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir mobilya mağazasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, evinizi istediğiniz gibi dekore etmenize yardımcı olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Eskişehir Odunpazarı Önder Mobilya 2.Şubesi Yorumlar - 1

user310383

Eskişehir Önder Mobilya 2. Şubesi'nde çok geniş ve çeşitli ürün seçenekleri bulunuyor. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Ancak mağazanın konumu biraz merkeze uzak olduğu için ulaşım biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2 Ekim 2024
Cevale Yüğrük

Cevale Yüğrük

Koltuk takımı aldım satış sonrasında garanti süresince çok yardımcı oldular. Zaten kaliteyi anlatmaya gerek yok.Özge hanıma teşekkürler.

2023:06:20 17:51:13
Tahsin Vardar

Tahsin Vardar

Önder bey Özge Hanım geçen gün yaptığım yorumdan sonra yanlışlıkla bir yıldız verdigimi gördüm beş yıldız olarak düzelttim ayrıca özür diliyorum kolay gelsin Iyi çalışmalar

2021:10:16 11:42:51
MURAT DURUKAN

MURAT DURUKAN

Salon ve yemek takımlarımızı Önder Mobilyadan aldık. Gerek profesyonel yaklaşım, gerek ürün kalitesi ve fiyatları açısından son derece memnun kaldık. Başta Özge Hanım'a ve emeği geçen tüm çalışanlara binlerce kez teşekkür ediyoruz.

2018:10:19 06:53:23
CEYDA SARAR

CEYDA SARAR

Müşterinin üslubuna uyum sağlayan ,seviyeli,eğitimli insanlar.Her mobilya mağazasını gezdim .Kalite farklı ,Müşteriyi geri çevirmeyen ,karşılamaları bile hayran bıraktıracak bir firma kaliteli ürünler sunan piyasaya göre fiyatlar da pahalı değil ,istediğimiz herşeyi yapabilen eskişehir de ki en iyi mobilya mağazası oldugunu düşünüyorum.2 evimi de özge hanıma döşettirdim .Gerek profosyonel yaklaşımları,gerek sevkiyat ekibi,kusursuz biçim de evim yapıldı Herkese tavsiye ederim.Annemin ürünlerini de 10 yıl önce önder mobilyadan almıştık koltuklar da çizik bile yok eskimedigi için,ürünleri degiştiremiyoruz.Her şey çok kaliteli çok güzel , herzaman ürünlerinin arkasındalar her zaman şahane ürünler var Çok begeniyorum teşekkürederiz.

2019:10:29 16:17:46
Battal Leylek

Battal Leylek

GAYET GÜZEL TAVSİYE EDERİM KALITELİ ÜRÜNLERİ ALLAH HAYIRLI MÜŞTERİLER VERSİN İNŞAALLAH

2020:01:03 09:25:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 12:30–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı