Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Cardin Mobilya

Cardin Mobilya, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Cardin Mobilya, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, zamanla geniş bir müşteri kitlesine sahip olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Cardin Mobilya, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.
  • Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ile her tarza uygun mobilya seçenekleri sunar.
  • Profesyonel ve deneyimli kadrosu ile müşterilere en iyi hizmeti sunar.
  • Yenilikçi tasarımları ve kaliteli malzemeleri ile öne çıkar.
Cardin Mobilya, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve şık mobilya ürünleri sunmaktadır. Eskişehir'de mobilya ihtiyacınızı karşılamak için tercih edebileceğiniz güvenilir bir markadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Cardin Mobilya Yorumlar - 1

user310281

Eskişehir Cardin Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem ürün kalitesi hem de müşteri hizmetleri oldukça başarılıydı. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunması da tercih sebebim oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Emre Cakir

Emre Cakir

5 para etmez. Eskişehir firmasıdır. uğraşmayalım dedim. bin pişman ettiler. 6 ayda ürünler kalitesizliğini gösterdi hemde uyguna almadık. her firmayı gezip ortalama fiyatta hatta bazı yerlere göre oldukça pahalı kaldı ama aşmış bulunduk. gelirken ayrı servisi ayrı tam bir fiyasko asla gitmeyin bence asla

2020:05:05 08:06:55
Özhan Kesikbas

Özhan Kesikbas

Ne sattıklarından haberi olmayan firma. 2 tane 3lü sipariş ettik, kumaşını başka karteladan seçtik bize o gün olur dendi. Ertesine aradılar o kumaş yok büzüşürmüş yok yan yatar yok çamura batar biz size paranızı iade edelim. Yada eski kumaşlarla yapalım. Ben adım gibi eminim ki o kumaş daha pahalı geldi anlaştığımız fiyata kabul ettiremediler. Paramızı da kredi kartına bankanın 15 gün içerisinde iade edeceklerini söylüyorlar. Sen hem olmayan ürünü sat hemde ben iade için 15 gün bekleyeyim. Mağaza müdürü de prosedür böyle diyor. Sanki kendileri prosedüre uyup ürünü bize sağladılarda biz parasını vermedik.Mağdur olmak isteyen bi uğrasın.5 para etmez eskişehir firması.

2021:06:21 17:42:54
Sesa mi

Sesa mi

Almış olduğum koltuğum 5 ay sonra deforme oldu , iki haftaya yapıp getiricez dediler 3 ay geçti bin lira para istediler vermedik, tamam dediler haftaya göndereceğiz bir hafta sonra koltuk yapılamıyor dediler ,tamam gönderin o şekilde dedik , koltuk yok başka fabrikanın koltuğu denildi yerine dandik bi koltuk verildi.Anlıyacağınız rezalet üstüne rezalet , keşke yaksaydım o parayıda sizden bi çöp almasaydım.

2020:11:07 21:16:56
Discoverer

Discoverer

Gelen ürün hasarlı çıktı, yapılması için 1 ay sabırla bekledik. Gelen servis ise evi marangoz atölyesine çevirdikten sonra döşeme yanlış kesilmiş diyerek evi öylece bırakıp gitti. Sonuçda binbir rezillikle tamir oldu ama şimdide yaralama ile karşılaştık. Meğerse 1 yaşında bebeğin kolunu çizmeyi becerebilen mobilya üretiyorlarmış. Özellikle alt kısımlarında ağırlık olmak üzere resimdende görüldüğü gibi heryerinde zımba teli çıkıyor ve elinize ayağınıza batıyor, kesiyor. Bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum. Alanlarada tek tavsiyem evinizde ilk yardım setiniz hazır olsun.

2019:01:16 21:23:19
Gizemli Kanal

Gizemli Kanal

Cardinden koltuk aldık makası kırıldı garanti kapsamında değil dediler buda garanti kapsamında değilse garantili almanın ne anlamı kaldı

2022:02:01 16:20:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 12:00–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı