Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Aytaş Home Eskişehir

Aytaş Home Eskişehir, Eskişehir şehrinde ev tekstili ürünleri satan bir mağazadır. 1995 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık ev tekstili ürünleri sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aytaş Home Eskişehir, uzun yıllara dayanan deneyimi ile ev tekstili sektöründe öncü bir marka haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman kaliteli ürünler ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Aytaş Home Eskişehir, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, herkesin evini şık ve konforlu hale getirmesine olanak sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Güler yüzlü ve profesyonel hizmet
  • Yaratıcı tasarımlar
Aytaş Home Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla evinizi dilediğiniz gibi dekore etmenize yardımcı olacaklar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Aytaş Home Eskişehir Yorumlar - 1

user310275

Eskişehir Aytaş Home mağazasından aldığım mobilyaları çok beğendim. Kaliteli ve şık ürünleriyle evimi güzelleştirdiler. Ayrıca müşteri hizmetleri de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
mehtap kapan ışık

mehtap kapan ışık

4 sene önce aldığımız sandalye takımı kullanılamaz halde ve çalışıyoruz yani evde de değiliz pek kullanılmadı dökülüyor resmen kesinlikle tavsiye etmiyorum..

2022:03:28 12:27:17
suat demirtaş

suat demirtaş

Evlenicem ev eşyasını nasıl alicam çok bir birikimim yok elimde para tutamıyorum gibi derdi olanların gidicegi adreslerden biri bence taksitli fiyatına göre çoğu dış magazalarin nakit fiyatına eş değer denilebilir ürünler kaliteli ve hizmet veren insanlar mükemmel

2021:06:04 12:34:13
Göktuğ Yavaş

Göktuğ Yavaş

bir çok firmaya göre kaliteli güler yüzlü ve anlayışlarıyla harika bir mağza

2022:06:21 05:11:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 11:00–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı