Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez

Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez, Eskişehir şehrinde bulunan bir mobilya mağazasıdır. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez, Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Doğtaş'ın bir parçasıdır. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez, geniş bir fiyat aralığında ürünler sunmaktadır.
  • Fiyatlar, ürünün kalitesine ve tasarımına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen mobilya seçenekleri
  • Modern ve şık tasarımlar
  • Geniş ürün yelpazesi
Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez, eviniz için en iyi mobilya seçeneklerini sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Doğtaş Exclusive Eskişehir Merkez Yorumlar - 1

user310265

Eskişehir Doğtaş Exclusive mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor ve kaliteli ürünler satılıyor. Satış danışmanları da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Mağazanın konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir bir yerde. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Berin Kahya

Berin Kahya

Daha önce mağdur edildiğimiz yetmemiş gibi, bir de satış danışmanı olduğunu düşündüğüm Mesut adlı çalışanın üslupsuz yaklaşımı, yardımcı olmak istemeyişi ve tersleyişiyle karşılaştım. Buradan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaştığınızda çözülmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

2023:08:12 09:17:51
gamze capar

gamze capar

Batıkent şubesinde Azru hanıma çok teşekkür ediyorum gerçekten çok ilgili alana kadar değil aldıktan sonrada sorunumuzu çözmek için çok uğraştı ayrıca eve gelen ekiplerede selçuk abiyede çok teşekkür ediyorum.Eskişehirde Doğtas tan alışveriş yapmak istiyorsanız Batıkent şubesini tercih edin 👌

2023:07:28 15:51:47
Tugba Kahya

Tugba Kahya

Paranla rezil olmak anca bu Dogtas subesinde olur. Ben yurtdisinda kaliyorum ve kisin tatile geldigimizde burdan evimize koltuk takimi ve iki tane baza aldik. Magzada cok guzel ilgilendiler. Tabiki parayi alana kadar. Vaad ettikleri tarihden fazlasiyla gec geldi hepsi. Gumruk parasi icinde deyip de anlastigimiz ucretten haric bide gumruk parasi istediler.Buda yetmez gibi bazalar ve dossekler lekeli ve yirtik geldi. Yani tamamen fiyasko. Aradiginda yardimci olan kimse yok. Burdan luften birsey almayin tavsiyemdir.

2023:07:12 15:21:59
Serkan Yazlik

Serkan Yazlik

Başarılı bir mağaza, teşekkürler...

2024:01:22 15:44:11
Metin TOSUN

Metin TOSUN

Güler yüzlü ve kaliteli hizmet ve eşya aldık.

2024:01:11 05:13:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı