Vivense Eskişehir Odunpazarı Showroom

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Vivense Eskişehir Odunpazarı Showroom

Vivense Eskişehir Odunpazarı Showroom, Eskişehir şehrinde modern mobilya ve ev dekorasyon ürünleri sunan bir mağazadır. Müşterilere kaliteli ve şık ürünler sunarak evlerini güzelleştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Vivense, 2014 yılında kurulmuş bir markadır ve kısa sürede Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biri haline gelmiştir. Eskişehir Odunpazarı Showroom ise 2020 yılında hizmete açılmıştır.

Fiyat Politikası

Vivense Eskişehir Odunpazarı Showroom, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımlar
  • Kaliteli ve dayanıklı ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Profesyonel ve yardımsever satış danışmanları
Vivense Eskişehir Odunpazarı Showroom'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve profesyonel hizmet anlayışı ile evinizi dilediğiniz gibi dekore etmenize yardımcı olacaklar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Vivense Eskişehir Odunpazarı Showroom Yorumlar - 1

user310253

Eskişehir Vivense Odunpazarı Showroom Mobilya Mağazası oldukça geniş ve şık bir mağaza. Ürün çeşitliliği oldukça fazla ve kaliteli ürünler bulunuyor. Mağaza içi düzenlemesi de oldukça kullanışlı ve göze hoş geliyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim oldukça keyifliydi. Tek eksik olarak fiyatların biraz yüksek olduğunu söyleyebilirim.

2 Ekim 2024
GÖKHAN GK

GÖKHAN GK

Vina Mutfak masası takımı aldık. Ürünlerin içinden masa bağlantısında kuklanılacak 8 adet vida çıkmadı. 8 adet vida için iki hafta bekledik. Olesivo açılır masa aldım tam bir ay bekledik neyse masa geldi. Ayaklarının bağlantı delikleri hizalı açılmamış. Montajı yapıldığında açılır masa olduğu için masa kapanmadı. Ayakları çıkardık kapanıp kapanmadığına baktık. Bu seferde ortasındaki kısa bölüm çukurda kaldı. Bağlantı kısımları üstünkörü vidalanmış. Yamuk vida atmışlar. Hatalı vida yeri açılmış zedelenmiş. Bunları tabi paketi açmadan görmek imkansız. Kargo annem rahatsız olduğu için rica minnet içeri koridora bırakıp gittmiş. Masanın üstünde darbe izi var altında darbe izi var. Rezalet bir durum. Uğraş dur uğraş dur. Hem zamana hem paraya yazık. O kadar çok zaman kaybı yaşadık ki. Türkiyede işini güzel yapan işletme olayı malesef 1elin parmaklarını geçmiyor artık. Vivense bundan sonra benim için bitmiştir.

2023:12:30 10:16:59
Banu Özer

Banu Özer

Temmuz 17’de koltuk aldık sözde en geç 1 eylülde teslim edilecekti gelmedi, ayın 8’i için gün oluşturdular falat dün bütün gün beklememe rağmen yine gelmedi günümü eve hapsettiler korkunç bir firmasınız. Arıyorum diyorum koltuk bugün gelecek mi, bana önce gün planlaması yapılacak diyorlar sanki dün gelmemesinin sebebi benim de hâlâ ben çekiyorum sonucunu. Almayın da aldırmayın da vivense ya kalitesi kötü gelir ya da zaten gelmez ürün. Bu gidişle isminiz çıktığı gibi iner.

2023:09:09 06:48:47
Cafer Kılınç

Cafer Kılınç

Nisan ayında yemek masası ve l koltuk siparişi verdik. Mayısın sonunda teslim edilmesi sözü verdiler. Ağustos ayında ancak alabildik eşyalarımızı. Alt tarafı 2 tane ürünün teslimatı 4 ay sürdü yani. Paranızla rezil olmak ve vaktinizi boşa harcamak istemiyorsanız önünden bile geçmeyin bu mağazanın.

2023:09:01 08:17:43
Okan Bozkurt

Okan Bozkurt

Ürünümüzün siparişini verdik, İnşallah memnun kalırız. İlgi ve alakalarından dolayı Zehra Hanıma teşekkürler.Ürün geldi. Fiyatına göre gayet güzel ürün. Sadece 123 cm diye aldık kapakların çıkıntı yeri 123 imiş. Tv konulan yer daha küçük.

2021:10:24 20:13:19
Cemal Akmeşe

Cemal Akmeşe

30 mayıs 2023 günü L koltuk aldık ürünü 11-16 haziranda teslim edeceklerdi, şuan 06.07.2023 tarihindeyiz 5 kez aradım ve halen teslim etmediler 37 gün oldu, bugün teslim edeceklerdi teslimatı iptal etmişler, mal 1 aydır depolarında ama ürünü getiren yok, ürünün kredi kartı ile aldım 2. Taksiti geldi. Rezillik yaşamak istiyosanız vivenseden ürün alın

2023:07:06 09:51:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar 12:00–19:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı