Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Vera Mobilya Eskişehir

Vera Mobilya Eskişehir, şehrin en köklü mobilya mağazalarından biridir. 1990 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Vera Mobilya Eskişehir, 30 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Vera Mobilya Eskişehir, her bütçeye uygun mobilya seçenekleri sunmaktadır. Farklı fiyat aralıklarında ürünler bulunmakla birlikte, her zaman kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel tasarım hizmeti
  • Hızlı ve güvenilir teslimat
Vera Mobilya Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, profesyonel hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile Vera Mobilya Eskişehir, eviniz için en doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Vera mobilya Eskişehir Yorumlar - 1

user310231

Eskişehir Vera mobilya gerçekten kaliteli ve şık ürünler sunan bir mağaza. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Mobilya alışverişimde buradan aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
İsmail Epoğlu

İsmail Epoğlu

Ürünlerimiz umduğumuzdan da güzel geldi hizmet ve kalite için sonsuz teşekkür ederiz .yılların firmasına sadece bir iki kişinin hele de bir vida için olumsuz yorum yapmasına inat biz tüm çevremize sizleri önereceğiz sevgiler saygılar

2023:11:25 15:47:44
büşra ercümen

büşra ercümen

Mutfak masamızı Vera Mobilya'dan aldık ve her gün ailemle güzel anlar paylaşıyoruz. Teşekkürler!

2023:09:16 11:06:59
elif akman

elif akman

Vera Mobilya'dan aldığım kanepe, konforlu ve şık bir eklem oldu. Herkes nereden aldığımı soruyor!

2023:09:16 11:06:45
Serap Dağ

Serap Dağ

20.09.2022 tarihinde satın aldığımız ve bir hafta sonra teslim edileceğini söyledikleri ürünü, üzerinden haftalar geçmesine rağmen teslim etmediler. "Sevkıyat gecikti, bu hafta olmadı önümüzdeki hafta gelecek, yok efendim geldi depoda, dağıtıma cıktı, olmadı önünüzdeki hafta dağıtıma çıkacak" şeklinde oyaladiktan sonra 50. Günün sonunda ürün yanlış gelmiş diyerek iptal işlemi yapacaklarını söylediler. Bu arada biz yanlış gelen ürünü de görmedik, yani aslında bir ürün geldi mi ondan da emin değiliz. Dahası bütün bunların üstüne haftalarca sabır gösterdikten sonra, bu durumun hoş olmadığını söylediğimde, mağdur ettikleri musteriden özür dilemeleri gerekirken oldukça nezaketsiz bir tavırla karşılık verdiler. Hoş olmayan şeyin ne olduğunu anlayamamış hanfendi?! Haftalarca müşteriyi oyalamak hoş değil, "geldi, gelecek, dağıtımda" diyerek yanlış bilgilendirmek hoş değil, hakkini arayan müşteriye kaba davranmak hiç hiç hoş değil. Ayrıca geçtiğimiz perşembe günü iptal edilen siparişin ücret iadesi de şu ana kadar yapılmadı. Bu durumu ilgili tüm mercilere bildireceğimden emin olabilirsiniz. Bu yorum da, bu işyerinden alışveriş yapmayı düşünenlerin dikkatine olsun.

2022:11:16 18:13:06
Emre E.

Emre E.

2022 9.ayda sipariş ettiğimiz, ödemesini yaptığımız, 1 tek koltuğu üzerinden aylar geçmesine rağmen getirememiş, sonrasında da sipariş iptali yapmalarına rağmen ödememizi hesabimiza aktarmamış bir İŞLETME ! dir.!!! Tarih ....15 MART 2023.... yapmaları gereken ödemenin bir kısmı halen yapılmadı. Tüketici hakem heyeti sürecini bekliyoruz. Sonrasında

2023:03:15 08:37:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı