Özel Çiçek Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Özel Çiçek Evi Eskişehir

Özel Çiçek Evi, Eskişehir şehrinde çiçekçilik hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, kaliteli çiçekler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Özel Çiçek Evi, 2010 yılında Eskişehir'de açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, her geçen gün genişleyen bir müşteri kitlesine sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Çiçeklerimiz uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • Özel günler için hazırlanan çiçek aranjmanları farklı fiyat seçenekleriyle müşterilerimize sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve taze çiçekler
  • Profesyonel ve hızlı teslimat
  • Özel tasarım çiçek aranjmanları
Özel Çiçek Evi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli çiçeklerimiz, uygun fiyat politikamız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile her zaman yanınızdayız. Özel günlerinizde sevdiklerinize unutulmaz bir sürpriz yapmak için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Özel Çiçek Evi Yorumlar - 1

user310219

Eskişehir Özel Çiçek Evi Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve güzel bir şekilde hazırlanmış. Siparişlerim her zaman zamanında ve eksiksiz bir şekilde teslim ediliyor. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımseverler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Ece Berkyürek

Ece Berkyürek

Öyle iyi bir hizmetti ki Eskişehirdeki herkese çiçek gönderesim geldi. Çiçeksepetini kullanmak istemediğim için google mapsten bulup sipariş verdim. Teyzemize notu bile açıp okumuşlar, çok güler yüzlü birinin çiçeğini getirdiğini söyledi. Teşekkürler!

2021:10:02 12:36:40
Semra Yinesor

Semra Yinesor

Telefonla aradım o kadar kibar yardımcı olmaya çalıştılar ki bian acaba fiyatı ben mi anlamadım,milyarlık bir çiçek yaptırsam bu kadar ilgi alaka olmaz,dedim. Ürünü 10 dk içinde hazırlayıp teslim ettiler. Çok teşekkür ederim 🙏 Bundan sonraki siparislerimlerimde tek adresim sizsiniz🙏

2021:09:07 13:27:59
Naz Han

Naz Han

Merhabalar,ÖZEL ÇIÇEK EVI,Hakkı Özel beye ilgi ve alakasindan dolayı teşekkür ediyorum.Hazirlamiş oldugunuz orkidemiz içimize fazlasıyla sindi,ellerinize emeklerinize saglik.Iyi mesailer diliyorum

2023:03:23 11:52:31
Esat Kısaer

Esat Kısaer

Eskişehir de bir esnaftım bir müşterim saat 22:00 da açık çiçekçi bulabilir miyim diye sordu. Yardımcı olabilmek için internetten bu özel çiçek evinin numarasını buldum ve açık mısınız diye sordum. Bir hanım efendi gelecek diye sordum. Zahmet etmesin ne lazımsa biz getirelim dediler ve yanıma kadar getirdiler. Taktir ettim doğrusu.

2021:07:17 23:58:48
şener dede

şener dede

Dostluk ve arkadaşlıklar,bir çiçek dükkanıngibi size farklı olanaklar sunar;çiçekler den nasıl bir buket yaratacağınız size kalmıştır.Yüzümüz de çocukluğumuzun şekerci dükkanlarına şimdiki çiçekçi vitrinlerine benziyor ışık ve renk güler yüz bir tutam sevinç içinde dostlarınızı bir buketle sevindireceğiniz çiçekçi dükkanı...

2022:05:10 07:01:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı