Çiçek Sepeti

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Çiçek Sepeti Eskişehir

Çiçek Sepeti, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir çiçekçidir. 2005 yılında kurulan işletme, çeşitli çiçek aranjmanları, buketler ve çiçek hediye seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çiçek Sepeti, Eskişehir'de çiçek sektöründe öncü bir marka olma yolunda ilerlemektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Çiçek Sepeti, her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunmaktadır. Farklı fiyat aralıklarında çiçek aranjmanları ve buketler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş çiçek seçenekleri
  • Hızlı teslimat
  • Kaliteli ve taze çiçekler
  • Profesyonel hizmet anlayışı
Çiçek Sepeti, sevdiklerinize özel günlerde unutulmaz bir hediye sunmak için ideal bir seçenektir. Kaliteli çiçekler ve hızlı teslimatı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Çiçek Sepeti Yorumlar - 1

user310195

Eskişehir Çiçek Sepeti Çiçekçi, harika bir hizmet sunuyor. Çiçekler taze ve güzel bir şekilde teslim ediliyor. Sipariş verme süreci de oldukça kolay ve hızlı. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
Yusuf Ünal

Yusuf Ünal

Çiçek Sepeti ( Yeni )Eski sahipleriyle alakası yoktur. Farklı kişiler tarafından yeniden hizmete açılmıştır. Kaliteli içerik ve uygun fiyat.

2023:11:23 09:52:29
Алена Оруч

Алена Оруч

eski çiçekler getirdi. bu korkunç. bu tür çiçekler bir bukete konulamaz .buket değişmedi. takas etmeyi reddetti. bu çöpe

2021:06:16 21:06:53
Yusuf Ziya Aman

Yusuf Ziya Aman

(Hatalı durum düzeltildi yardımcı oldular ancak sonuç olarak yine geç kaldı) Ürün tedariği konusunda sorun yaşandı. Çiçeksepeti sayfasında olan fiyattan yardımcı oldular kolaylık sağladılar ancak daha sonrasında vazolar elimizde kalmamış denilerek başka vazolar için afaki fiyat farkı istendi. Özel güne hediye edeceğim çiçekler hazırlanana kadar gün bitti.

2023:03:08 12:43:20
Sabahat Kaya

Sabahat Kaya

Doğum günüm için çocuklarımın gönderdiği çiçek üç gün sonra geldi .Çok beklemiş bir hali vardı.Dün gelen çiçek(gül) bu sabah yapraklarını döktü.Geçen yıl da benzer bir durum yaşamıştım Çiçek sepetinden gelen çiçekte. Müşteriye yapılan bu saygısızlığı kınıyorum.Herkesin özel günlerini berbat ediyorsunuz. Çocuklarımla konuşup bir daha size sipariş vermemelerini söyleyeceğim.

2021:03:03 13:10:04
Ali Severen

Ali Severen

3 gün önce Ankara'dan güzel bir buket sipariş verdim ki ogretmenler gününe hazır olsun diye.Hemen parayı istediler bizde iban numarasına yaklaşık 200 TL gönderdik ve lütfen bana bilgi verin dedİm 24 Kasım gün boyunca ara ara aradim 1 saat sonra, şimdi, az kaldı, az sonra diye diye saat 17:00 yaptılar en son karşıma çıkan insan musveddesi kimse bana eğer teslim edildiyse özür diler mısın lan gibi kaba Saba sözler ve argo kelimeler ile konuşarak hem müşteri ile nasıl konuşulacağıni dahi bilmeyerek esnaf dahi olamamış bir şekilde konuştu şu anda teslim edildi mi onu dahi bilemiyorum malesef ha para benim için problem değil ama zehir zıkkım olsun orada çalışan herkese ,sakın ama sakın buradan bir çöp bile almayin önce insan olmayı öğrenecekler bu arkadaşlar gerçi Eskişehir de olsa idim ben o lan kelimesini ona çok güzel bir şekilde iade ederdim ama nasıl olsa gideceğim o güzel dükkana cunku benim kim olduğumu bilmiyorlar yazık ki ha bu arada çiçek sepeti diye fason firmalar varmış yeni öğrendim ciceksepeti.com olması gerekiyormuş bilginize sunarım

2021:11:24 14:37:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:00
  • Salı 09:00–21:00
  • Çarşamba 09:00–21:00
  • Perşembe 09:00–21:00
  • Cuma 09:00–21:00
  • Cumartesi 09:00–21:00
  • Pazar 11:00–20:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı