Eskişehir Çiçek Çiçekevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Çiçek Çiçekevi

Eskişehir Çiçek Çiçekevi, Eskişehir şehrinde çiçekçilik hizmeti sunan bir işletmedir. Müşterilerine çeşitli çiçek aranjmanları, buketler ve çiçeklerin yanı sıra çeşitli hediyelik eşyalar da sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Çiçek Çiçekevi, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır Eskişehir halkına kaliteli çiçekler sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman taze ve özenle seçilmiş çiçeklerle hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Eskişehir Çiçek Çiçekevi, her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunmaktadır. Fiyatlar çiçeğin türüne ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca özel günler için hazırlanan kampanyalar da mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli çiçekler
  • Geniş çiçek seçenekleri
  • Hızlı teslimat
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Eskişehir Çiçek Çiçekevi, sevdiklerinize özel günlerde mutluluk ve renk katmak için en doğru tercihtir. Kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Çiçek Çiçekevi Yorumlar - 1

user310177

Eskişehir Çiçek Çiçekevi gerçekten harika bir çiçekçi. Çiçeklerinin tazeliği ve kalitesi beni her zaman memnun etmiştir. Ayrıca hızlı ve güler yüzlü hizmetleriyle de müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyorlar. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2 Ekim 2024
melike cırıt

melike cırıt

uzaktan çiçek yollamak istediğinizde bazı siteleri tercih etmek yerine burayı seçebilirsiniz. attığı buketlerden beğendiğim çiçekleri seçip birleştirme yapılmasını istedim ve ortaya çok güzel bir şey çıktı. çok teşekkürler. sadece tavsiye olarak söylemek isterim ki bence not kağıtlarınızın düz beyaz olması daha hoş olabilir. her şey için teşekkürler

2023:08:12 12:26:53
ışılay özgümüş

ışılay özgümüş

Yuka bitkisi aldım görseli atılan ürünün aynısını kapıma kadar getirdiler. Gayet sağlıklı bitkiler ve çok kibar ilgili çalışanlar. Çok teşekkürler ediyorum ☺️

2023:05:06 15:04:21
Seyha Zorlu

Seyha Zorlu

2-3 temmuz da Eskişehir çarşıya inerken çok güzel bir gelin arabası süsleme yaparken gördüm ve fotoğraf çektim.Süslemesini beğendim

2023:07:06 10:22:42
na mahrem

na mahrem

Gunalay hanıma cevap vermek istiyorum. Öncelikle siparişiniz aracımız arza yaptigi için geç teslim edildi kabul. Ki siz gecenin 21 inde ararsanız tabi cevap verilmez cunki dunkkan kapalı. Çiçek sepeti bayii olarak cevap verilmesi gerekirse siparişiniz stokta yoksa ciceksepetine talep açılır sizlere alternatif ürün önerisi sunulur müşteri temsilcisi tarafından sizlere ulaşım sağlanıp iptal edilir ikincisi bayinin bölgesi olmayan yerler sizteme düştüğünde aktarım talebi açılır adres güncellemesi bazen yanlış düşebiliyor. Hiç bir ciceksepetibayii müşterisinin siparişini iptal etmiyor. Sizlerden onay almak için aradığınızda cevap vermez iseniz. ÜrünDeğişikligi adres güncelleme v.s gibi konularda. Müşteri hizmetleri bayii arayarak onay alır iptal için TT ek başına bayii müşterinin siparişini iptal etme hakkına sahip değildir yapılan bütün işlemler müşteri temsilciliklerine talep oluşturularak yapılır mustteri memnuniyeti ön plandadır .......

2021:08:29 22:15:13
Kübra Aslan

Kübra Aslan

Öğretmenler günü için çiçek göndermiştim biraz gecikti gün olarak ama yetiştirdiler teşekkür ederim telefonda görüştüğüm kişi de oldukça kibardı fakat maalesef sitede yazan aynı buketi gönderme olayı öyle değil. Ben lillium ve lisyantüs çiçeği ile bir buket için ödeme yapmıştım ancak lisyantüs yerine başka bir çiçek koyulmuş özellikle bu çiçekleri tercih ettiğim için ben hayal kırıklığına uğradım onun dışında tercih edilebilir .

2020:11:24 17:53:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:00
  • Salı 08:00–21:00
  • Çarşamba 08:00–21:00
  • Perşembe 08:00–21:00
  • Cuma 08:00–21:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı