Eurohome Concept Eskişehir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Eurohome Concept Eskişehir

Eskişehir Eurohome Concept Eskişehir, şehirdeki en kaliteli ev tekstili ürünlerini sunan bir mağazadır. 1995 yılında kurulan işletme, yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Eurohome Concept Eskişehir, ev tekstili sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren bir markadır. Eskişehir şubesinin açılmasıyla birlikte, şehirdeki ev dekorasyonu ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

Eurohome Concept Eskişehir, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli ev tekstili ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Eurohome Concept Eskişehir'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, geniş ürün yelpazesi, profesyonel hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine verdiği önem işletmeyi diğerlerinden farklı kılmaktadır. Evinizin dekorasyonunda Eurohome Concept Eskişehir'in uzmanlığından faydalanarak şıklığı ve konforu bir arada bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Eurohome Concept Eskişehir Yorumlar - 1

user310131

Eskişehir Eurohome Concept Eskişehir Cenaze Evi oldukça modern ve düzenli bir tesis. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Tesisin temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Ancak, bazı eksikliklerin olduğunu düşünüyorum. Genel olarak iyi bir hizmet sunuluyor ancak daha fazla geliştirilebilecek yönleri de var. Puan : 4

2 Ekim 2024
İlkay İpekli

İlkay İpekli

Eksiksiz teslimat ve kurulum için teşekkür ederiz kendilerine. Bu devirde malum zor karar veriliyor ayrıca ürün çeşitliliğide cabası doğru tercih kendileri...Tavsiye edilir👍👍

2022:11:24 13:26:19
Fethullah Külah

Fethullah Külah

Evimizin eşyalarını yenilemek istemiştik ve Euro home’u tercih ettik ve pişman olmadık çalışanları güleryüzlü ve çok ilgilendiler gerek satışta gerek de montaj ekibi olsun çok iyi iş çıkardılar hepsine teşekkür ediyorum firma sahibi Fatih beye de teşekkür ediyorum bu kadar kısa sürede harikalar yarattılar resmen bütün Euro home ailesine teşekkür ediyoruz aldığımız her ürün kalitesi cidden çok iyi teşekkürler Euro Home :)

2022:11:24 15:58:27
safa güngören

safa güngören

Kaliteli ürünü uygun fiyata alındığı bir mağza. Ayrıca çalışanlar çok ilgiliydi. Satış sonrası destekleri içinde ayrıca teşekkür ederim.

2022:11:24 12:45:59
Melike Kulak

Melike Kulak

Güler yüzlü çalışanları ve gerçek kalite ile Eskişehir'de gidebileceğiniz en doğru mobilya adreslerinden biri, tüm süreçler içinize sinecek şekilde ilerliyor, gidip kaliteyi yerinde görmenizi tavsiye ederim..

2022:11:24 22:03:05
mercan serpil

mercan serpil

Evimin tüm odalarında eurohome concept Eskişehir mağazasının ürünleri var. Evim için ihtiyacım olan her şeyin en kalitelisini, en kullanışlı olanını keseme uygun fiyatlarla tek çatı altında bulabiliyorum .İyi ki varsınız 🙏🙏

2022:11:24 09:23:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar 12:00–18:00

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı