Eskişehir Pınar Çiçekçilik | Eskişehir Çiçekçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Pınar Çiçekçilik | Eskişehir Çiçekçi

Eskişehir Pınar Çiçekçilik, Eskişehir şehrinde hizmet veren köklü bir çiçekçilik firmasıdır. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, kaliteli çiçekler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Eskişehir Pınar Çiçekçilik, 2000 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehrin en güvenilir çiçekçilerinden biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, her geçen gün genişleyen bir müşteri kitlesine sahiptir.

Fiyat Politikası

Eskişehir Pınar Çiçekçilik, her bütçeye uygun çiçek seçenekleri sunmaktadır. Hem uygun fiyatlı hem de lüks çiçek aranjmanları bulunmaktadır. Müşterilerine en iyi fiyat garantisi sunan firma, kaliteden ödün vermeden hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli çiçekler
  • Profesyonel hizmet anlayışı
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı teslimat
Eskişehir Pınar Çiçekçilik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli çiçekler, uygun fiyatlar, hızlı teslimat ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Siz de sevdiklerinize en güzel çiçekleri göndermek için Eskişehir Pınar Çiçekçilik'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Eskişehir Pınar Çiçekçilik | Eskişehir Çiçekçi Yorumlar - 1

user310103

Eskişehir Pınar Çiçekçilik gerçekten harika bir çiçekçi. Çiçekler taze ve güzel, hizmetleri de çok hızlı ve kaliteli. Her zaman tercih ettiğim bir çiçekçi.

2 Ekim 2024
Ebru Sarı

Ebru Sarı

Hiç tanımama rağmen bir telofonla istediğim gibi bir buket hazırlayıp tam istediğim saate adrese ulaştırdılar özden hanıma ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum ..

2023:12:30 09:31:53
aslı aslı

aslı aslı

Yıllarca düğün isteme doğum günü gibi tüm özel günlerinde alılveriş yaptığım pınar çiçekçilikten bugün arkadaşlarımla gördüğümüz hoş olmayan kaba uslubunuz ücret vererek hizmet satın aldığımız unutulurak sanki bağış istemiş gibi gösterilen tutumunuz yüzünden artık alışveriş yapamayacağım için üzgünüm.Hiç bir esnaftan böyle ters bir yaklaşım görmemiştik .Teşekkür ederiz.

2023:10:12 17:06:16
Hugo Baez (Z)

Hugo Baez (Z)

Orijinal incelemem İngilizce. Google Çeviri kullanılarak Türkçe'ye çeviri yapılır.Pınar Çiçekçilik'ten sipariş verme deneyimimden daha memnun olamazdım! Bazen dünyanın dört bir yanından sevilen biri için bir şeyler sipariş etmek zor olabilir (Amerika'da yaşıyorum, kız arkadaşım Eskişehir'de üniversiteye gidiyor) ama çok güzel ve rahatlatıcı bir süreç haline getirdiler!Neyse ki çiçekçi WhatsApp üzerinden numarama ulaştı ve kız arkadaşıma gönderdiğim doğum günü çiçeklerini kişiselleştirme detayları üzerinden iletişim kurabildik. Ve vay - onlar tamamen güzeldi! Kız arkadaşım, Orkidelerini ve onunla birlikte yaptıkları ekstra güzel aranjmanı kesinlikle sevdi.Kesinlikle samimi bakım ve harika hizmet. Çok teşekkür ederim!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~I couldn't be more pleased with my experience ordering from Pınar Çiçekçilik! Sometimes it can be hard ordering things for a loved one from across the world (I live in the U.S., my girlfriend is going to University in Eskişehir) but they made it such a wonderful and relieving process!Thankfully the florist reached out to me on my number through WhatsApp, and we were able to communicate over the details of personalizing the birthday flowers I sent to my girlfriend. And wow - they were utterly beautiful! My girlfriend absolutely loved her Orchids and the extra beautiful arrangement they made to go along with it.Absolutely sincere care and fantastic service. Thank you so much!

2021:10:03 20:57:56
Esra Aydın

Esra Aydın

İlgisi ve özeniyle hayranlığımı kazanan Özden Hanım teyze ve Pınar Hanıma büyük teşekkür borçluyum. Tam istediğim gibi bir buket hazırladılar.

2022:03:22 19:14:36
ismail çelik

ismail çelik

Çiçekleri gayet taze ve güzel ilgi ve alaka muhteşem fiyatlar makul çalışanlar güler yüzlü herkese tavsiye ederim

2021:11:26 14:47:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:30–20:00
  • Pazar 09:00–19:00

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı