Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup, Eskişehir şehrinde hizmet veren bir itfaiye birimidir. Acil durumlarda yangın söndürme, kurtarma ve diğer acil müdahale hizmetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup, Eskişehir'in güvenliği ve acil durumlara hızlı müdahale için kurulmuştur. Uzun yıllardır şehre hizmet veren deneyimli bir ekipten oluşmaktadır.

Fiyat Politikası

İtfaiye hizmetleri genellikle ücretsiz veya sembolik bir ücret karşılığında sunulmaktadır. Acil durumlarda hizmet almak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili acil müdahale
  • Deneyimli ve eğitimli personel
  • Modern ekipman ve araçlar
Acil durumlarda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup'u tercih etmeniz, hızlı ve güvenilir bir şekilde müdahale edilmesini sağlayacaktır. Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Beylikova Eskişehir Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup Yorumlar - 1

user310079

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Beylikova Grup İtfaiye, hızlı ve etkili müdahaleleri ile övgüyü hak ediyor. Personelinin eğitimli ve donanımlı olması, yangın ve diğer acil durumlarda halkın güvenliğini sağlamak adına önemli bir faktör. Beylikova Grup İtfaiye'nin özverili çalışmaları ve profesyonel yaklaşımı takdire şayan.

1 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Beylikova Eskişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı