Station

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Eskişehir Station

Eskişehir Station, Eskişehir şehrinde bulunan bir tren istasyonudur. Tarihçesi 1928 yılına dayanmaktadır ve uzun yıllardır şehrin önemli ulaşım merkezlerinden biri olmuştur.

Fiyat politikası geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Bilet fiyatları seferlere göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca, öğrenci ve yaşlılara indirimli bilet seçenekleri de sunulmaktadır.

  • Modern ve konforlu tren vagonları
  • Çeşitli yiyecek ve içecek seçenekleri
  • Wi-Fi hizmeti
  • Engelli dostu tesisler
Eskişehir Station, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Modern ve konforlu tren vagonları ile seyahat ederken, çeşitli yiyecek ve içecek seçenekleri ile keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. Ayrıca, engelli dostu tesislerimiz sayesinde herkesin rahatça seyahat etmesini sağlamaktayız. Eskişehir Station, farklılığı ve kaliteyi bir arada sunan bir ulaşım merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Tepebaşı Station Yorumlar - 1

user310047

Eskişehir Station İtfaiye, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden bir ekipten oluşuyor. Personelin profesyonelliği ve hızlı hareket etmesi takdire şayan. Ekipmanlarının yeterli ve güncel olması da güven veriyor. Ancak bazen iletişimde eksiklikler yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir ekip olduklarını söyleyebilirim.

1 Ekim 2024
fRkRz

fRkRz

Yeni adıyla campus. Çıtır tavuk ve barbekü soslu tavuk yedik. Yemez olsaydık. Bir daha bedava verseler yemem, civarından geçmem.

2023:11:22 13:48:20
Marijana Gavrilova

Marijana Gavrilova

2023:07:09 12:31:49
Şeyda Açıklar

Şeyda Açıklar

2023:12:01 06:14:06
Kübra Dönmez

Kübra Dönmez

2024:01:07 18:27:42
YAĞMUR Deyer

YAĞMUR Deyer

2023:11:13 21:11:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Eskişehir Tepebaşı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı