BİRLİK ELEKTRİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

BİRLİK ELEKTRİK Eskişehir

BİRLİK ELEKTRİK, Eskişehir şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan şirket, elektrik tesisatı kurulumu, bakımı ve onarımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

BİRLİK ELEKTRİK, 30 yılı aşkın bir süredir Eskişehir ve çevresinde elektrik sektöründe hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

BİRLİK ELEKTRİK, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatlandırılması, işin gerekliliklerine ve müşteri taleplerine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
BİRLİK ELEKTRİK'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde elektrik problemlerinizde güvenle başvurabileceğiniz bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı BİRLİK ELEKTRİK Yorumlar - 1

user309805

Eskişehir BİRLİK ELEKTRİK Elektrikçi hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı ve profesyonel bir şekilde sorunumu çözdüler. Çalışanlar çok ilgili ve işlerinde gerçekten uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Ekim 2024
Cemil Sunguray

Cemil Sunguray

Ustamız Mustafa Bey gayet profesyonel ve işinin ehli bir kişi. Binanın tesisatıdan kaynaklanan ve daha önce başka bir ustamız tarafından çözülemeyen bazı prizlerin çalışmaması sorununu çözdü. Banyoda çamaşır makinesi için priz olmaması sorununu duvarın arkasındaki buzdolabı prizinden bağlantı alarak çözdü. Binanın telefon tesisatının kötü olmasından kaynaklanan internet sorunumuzu çözdü. Söz verdiği saatlerde geldi. Makul çözümler önerdi ve profesyonel bir şekilde uyguladı. Fiyatı ortalama düzeydeydi.

2020:06:12 09:02:24
Anıl Özer

Anıl Özer

Mustafa Bey ve yanindaki arkadaş mükemmel ve hızlı işçilikle, gayet uygun fiyatlara çalışıyorlar. eve giren bir önceki elektrikçi hem kabloyu gözümüzün önünden geçirmişti hem de her yeri batık bırakmıştı, ancak Mustafa Bey cok temiz calismakla birlikte, goze carpmayacak en uygun guzergahı kestirip size ayrıntıları anlatıyor, sizi yuzde yuz memnun birakiyor. daha da baska yere gitmem, teşekkürler

2022:08:15 11:44:24
Yunus Günçal

Yunus Günçal

Mustafa abi ve yanındaki TANER abi iyi ekip olmuşsunuz. Herşeye kesin çözüm özellikle Usta başı Taner abi Sana selam olsun. Uygun fiyat güzel ve temiz işçilik.

2022:11:27 06:58:58
Bülent Çam

Bülent Çam

Elektrik tadilatı ve internet hattı için birlik elektrikten yardım istedim en başında verdiği randevu saatinde gelmesi elektrik işlerini itinayla titizlikle yapması internet hattının olmamasına rağmen nokta atışı yaparak profosyonel teçhizatıyla kısa sürede bağlamış olması işin ehli olduğunu gösteriyor.elektrikle ilgili işlerinizi tereddütsüz yaptırabilirsiniz eline sağlık musta bey.

2021:11:17 16:40:52
Ali Cevahir

Ali Cevahir

Hızlı, güvenilir ve işinin arkasında duran bir usta. Tavsiye ederim

2023:02:10 08:26:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:30
  • Salı 08:00–19:30
  • Çarşamba 08:00–19:30
  • Perşembe 08:00–19:30
  • Cuma 08:00–19:30
  • Cumartesi 08:00–19:30
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı