Uzm.Dr. Gökhan Görünmez Eskişehir Çocuk Doktoru

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Eskişehir Uzm.Dr. Gökhan Görünmez Çocuk Doktoru

Uzm.Dr. Gökhan Görünmez, Eskişehir şehrinde çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında hizmet veren bir uzmandır. Çocukların sağlıklı büyümeleri ve gelişmeleri için uzman desteği sağlayan bir doktordur.

Uzm.Dr. Gökhan Görünmez, uzun yıllardır çocuk sağlığı alanında deneyimli bir doktordur. Eskişehir'de birçok aile tarafından tercih edilen bir doktordur.

  • Çocuk sağlığı ve hastalıkları alanında uzmanlık
  • Güler yüzlü ve sabırlı bir hizmet anlayışı
  • Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış bir muayenehane
Uzm.Dr. Gökhan Görünmez'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Çocuğunuzun sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunan bir doktordur. Güvenilir ve tecrübeli bir uzman olan Uzm.Dr. Görünmez, çocuğunuzun sağlığı konusunda size yardımcı olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Eskişehir Odunpazarı Uzm.Dr. Gökhan Görünmez Eskişehir Çocuk Doktoru Yorumlar - 1

user309755

Çocuğumuzun doktoru olan Uzm.Dr. Gökhan Görünmez'e çok memnunuz. Kendisi çok ilgili, sabırlı ve güler yüzlü bir doktor. Çocuğumuzun sağlık sorunlarıyla ilgili her zaman bize detaylı bilgi veriyor ve tedavi sürecinde destek oluyor. Kendisine güveniyoruz ve her zaman tercih ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

1 Ekim 2024
Nev Tekin

Nev Tekin

İlk acıbademe gittik 50 yaşın üzerinde daha tecrübeli bir doktorumuz vardı çoçuk öksürükten mahvoldu hiç bir yeterli bilgi almadan çıktık direk ameliyat dedi Gökhan hocaya gittik evet aynı konu fakat önce tedavi ve zaten hasta şimdi röntgen doğru sonuç vermez 1 ay tedaviden sonra buna karar veririz dedi ben çok üzgündüm konuştu normal olacak tedavi yapacağız herşey geçer bunları ben hiç bir doktordan duymadım gönül rahatlığı ile götürebilirsiniz

2023:11:30 07:55:05
Ayhan KKartal

Ayhan KKartal

Az önce kendisinin yanındaydık :) çok çok ilgiliydi. hem kendisinin hem de sekreter hanımefendinin güler yüzlü oluşu insanı bir hayli mutlu ediyor, rahatlatıyor . İyi ki sizler gibi işini hakkıyla ve severek yapan insanlar var. Küçükkartal ailesi olarak çok teşekkürler ☺️

2022:09:30 12:40:53
Bariş Yenice

Bariş Yenice

Eşimin doğumundan sonra hastane bizi Gökhan Bey'e yönlendirdi doğumdan 2 gün sonra kontrole gittik. Meslek tecrübesine ve bilgisini saygımız sonsuz ancak konuşma tarzı ve yaklaşımları eşim ve beni çok rahatsız etti. Yaptığı muayene sonrası çocuğumuzu giydirmemize bile müsade etmeden başından bir an önce göndermek ister gibi bir tavir içerisindeydi.Kan tahlili yaptırdıktan sonra sonuçları göstermeye gittiğimizde daha önce anlattığı bir şeyi sorduğumuzda bir az önce anlattığını söyleyerek yine baştan savma bir tavır içine girdi.Çocugumuzun doğumdan sonraki ilk kontrolünde kilo kaybi yaşadığını ve sarılık riski olduğunu öğrendik.İkinci kontrolümüzde çocuğun kilosunu ogrenmek istediğimizde tartmayacagini ve gülerek istersek bakkalda tarttirabilirsiniz diye bir yorumda bulundu.Bizim ilk çocuğumuz bizi rahatlaması gereken kişi olması gerekirken daha çok rahatsız etti açıkçası.

2021:01:18 18:02:48
Gülçin Türer

Gülçin Türer

Gökhan Bey çocuğumuzun 5 yıldır doktorudur. Bu geçen zaman zarfında çocuğumuza uyguladığı hızlı ,pratik ve sonuç odaklı tedavileri sayesinde çocuğumu gönül rahatlığı ile emanet ettim. Başka bir doktora götürmeyi hiç düşünmedim . Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye eder kendisine burdan teşekkür ederim.

2020:01:05 09:50:20
Tuğçe DOĞAN

Tuğçe DOĞAN

İki oğlumu da kendisine emanet ettiğim, anlayışlı, güler yüzlü doktorumuz kendisi :) Bence uzman bir doktora her zaman ulaşabilmek çok çok önemli! Gökhan beyi ne zaman arasam, ne zaman kafama takılan bir durum olsa mutlaka bana kısa zamanda dönüş yapar. Daha önce çok meşhur bilindik doktora da gittim. Fakat muayeneden önce ve sonra ulaşmak ne mümkün. Bence Gökhan bey hem alanında oldukça uzman hemde ulaşılabilirlik açısından çok iyi.

2020:01:07 09:25:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi 09:00–12:00
  • Pazar Kapalı

Eskişehir Odunpazarı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı